Rainbow Six: Extraction - fussuk át a részleteket!

  • Írta: szlav
  • 2021. június 21.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft ezúttal fejlesztői kommentárral készít bennünket a Rainbow Six: Extraction megjelenésére. A mai videó sajnos nem sok új jelenetet tartogat, cserébe viszont szó esik számos olyan részletről, ami felett elsiklottunk volna.

Habár a Rainbow Six: Extraction legújabb előzetese nem sok olyan újdonságot mutat, amelyet ne láthattunk volna az E3-as bemutató során, mégis érdemes neki szánni egy második megnézést, ezúttal ugyanis a játék tervezője, Alixia Fortier mesél a játék részleteiről - szerencséjük van azoknak, akik azon tűnődtek, hogy mi lehet az a sárga purhab, ami beborítja az elesett operátorokat.

A kommentárnak hála jobban átláthatjuk a meccsek felépítését, beleértve azt is, hogy egy misszió alatt mikor tarthatunk szünetet, és mikor dönthetünk a visszavonulásról, ráadásul Fortier elárul egyet, s mást a küldetések során igazán hasznosnak bizonyuló kütyükről is, amelyek egyedivé teszik az Extraction karaktereit.

A Rainbow Six: Extraction szeptember 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
shooter1234
#1: Talán a Warhammer40k: Darktide a Fatsharktól? Az is coop fps lesz.
1.
1.
markoci555
a trailer óta nem követtem milyen játék is ez pontosan, sőt eddig kevertem is egy másikkal, ez egy siege másolatnak tűnik, amibe kb annyi munkát tettek, ami egy modnak felelne meg...
most nem jut eszembe a másik játék, de az legalább önálló cucc volt, ha valakinek van sejtése mire gondolhatok az legyen szíves eszembe juttatni :D
nem a back4blood és nem az alien, kicsit "régebben" volt róla gameplay
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...