Nem ajánlják a Cyberpunkot az alap PS4 mellé

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 21.
  • Hír
Ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077, azonban némi figyelmeztetés is várja a vásárlókat: a Sony továbbra sem ajánlja a játék megvásárlását azoknak, akik a mezei PS4-en játszanak.

A múltheti bejelentésnek megfelelően ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a játék 100 százalékos lenne, és ezt a CD Projekt RED is elismeri: állítása szerint a PS4-verzióval továbbra is adódhatnak teljesítményproblémák, és a legjobb élményhez egy PS4 Pro vagy egy PS5 bevetését javasolják.

A Sony már valamivel konkrétabban fogalmaz a játék PlayStation Store-adatlapján, ott ugyanis egy egyértelmű figyelmeztetés fogadja a játékosokat, amely szerint nem ajánlják a vásárlást azoknak, akik a mezei PS4-en futtatnák a programot. A CD Projekt RED egyébként folyamatosan javítgatja a játékot, a múlt héten is érkezett egy patch, amely befoltozott néhány hibát, és optimalizált a teljesítményen.

A Cyberpunk 2077 next-gen frissítését az év második felére ígérik a fejlesztők, ez ingyenesen elérhető lesz azok számára, akik rendelkeznek a PS4- vagy az Xbox One-verzióval.

13.
Gerzson95
Lassan konzoligény is lesz nemcsak gépigény. :D
12.
bitchka
#11: Főleg ha a next gen konzolokba addig beépítik az FSR-t (a CDPR pedig implementálja, amit miért ne tenne, ha már a CAS-t is implementálta), ami nagyon közel van minőségben a DLSS 2.0-hoz.
11.
nemfontos
Egyszer majd megjavítják... ráér. Egy év múlva már érdemes lesz megvásárolni.
10.
Ooorky
#7: 1660-nal stabil 1080p@60fps High-on.
Mondjuk megjelenés óta ennyi, ilyen szempontból sosem volt bajom vele.
9.
PS4jacksony
Futtatásra nem ajánlott magyarul
8.
GemForge
Ps4: szarul fut.
Ps4 Pro: nem fut jól.
Ps5: nem optimalizált.
GÁZ!
7.
csongor1996
#3: oof, 1080p60fps egy 3070-nel? Akkor én örülök a 970-es 860p30fps-emnek :D (jó, sokszor nem volt az 30)
4.
azureknight0715
Jó játék lesz, majd idővel, most is jó igazságszerint csak ugye ez a sok kivágott tartalom, meg az üres világ.
3.
Gabesz0213
Egyébként pc-n is érzékelhető a javulás a legutóbbi javítás után. (Legalább is nekem)
1080p-ben, minden ultrán, RTX tech nélkül, meg van a stabil 60 fps Más kérdés, hogy nálam valamiért felére esik ez a szám amint bekapcsolom. Pedig sima 3070-el tolom.
1.
hedzsooo
PS5-re, + az uj boxra kellett volna inkabb koncentralniuk inkabb jobban, + ugye PC-re, akkor azokra fordithattak volne tobb idot/eroforrast akkor + most is, + a bajok java elkerulte volna oket de hat a befektetok tudtak ugye jobban hogy mit kell csinalniuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...