Nem ajánlják a Cyberpunkot az alap PS4 mellé

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 21.
  • Hír
Link másolása
Ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077, azonban némi figyelmeztetés is várja a vásárlókat: a Sony továbbra sem ajánlja a játék megvásárlását azoknak, akik a mezei PS4-en játszanak.

A múltheti bejelentésnek megfelelően ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a játék 100 százalékos lenne, és ezt a CD Projekt RED is elismeri: állítása szerint a PS4-verzióval továbbra is adódhatnak teljesítményproblémák, és a legjobb élményhez egy PS4 Pro vagy egy PS5 bevetését javasolják.

A Sony már valamivel konkrétabban fogalmaz a játék PlayStation Store-adatlapján, ott ugyanis egy egyértelmű figyelmeztetés fogadja a játékosokat, amely szerint nem ajánlják a vásárlást azoknak, akik a mezei PS4-en futtatnák a programot. A CD Projekt RED egyébként folyamatosan javítgatja a játékot, a múlt héten is érkezett egy patch, amely befoltozott néhány hibát, és optimalizált a teljesítményen.

A Cyberpunk 2077 next-gen frissítését az év második felére ígérik a fejlesztők, ez ingyenesen elérhető lesz azok számára, akik rendelkeznek a PS4- vagy az Xbox One-verzióval.

13.
13.
Gerzson95
Lassan konzoligény is lesz nemcsak gépigény. :D
11.
11.
nemfontos
Egyszer majd megjavítják... ráér. Egy év múlva már érdemes lesz megvásárolni.
10.
10.
Ooorky
#7: 1660-nal stabil 1080p@60fps High-on.
Mondjuk megjelenés óta ennyi, ilyen szempontból sosem volt bajom vele.
9.
9.
PS4jacksony
Futtatásra nem ajánlott magyarul
8.
8.
GemForge
Ps4: szarul fut.
Ps4 Pro: nem fut jól.
Ps5: nem optimalizált.
GÁZ!
4.
4.
azureknight0715
Jó játék lesz, majd idővel, most is jó igazságszerint csak ugye ez a sok kivágott tartalom, meg az üres világ.
1.
1.
hedzsooo
PS5-re, + az uj boxra kellett volna inkabb koncentralniuk inkabb jobban, + ugye PC-re, akkor azokra fordithattak volne tobb idot/eroforrast akkor + most is, + a bajok java elkerulte volna oket de hat a befektetok tudtak ugye jobban hogy mit kell csinalniuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...