Jonathan Frakes ismét a PUBG után nyomoz

  • Írta: gorien
  • 2021. június 22.
  • Videó
Link másolása
A Taego pályát megelőzően újra visszatért a Mysteries Unknown áldokumentumműsor, hogy tovább építgesse a PUBG háttértörténetét. Ezúttal magának a Battlegrounds eredetének jár utána Jonathan Frakes.

A PUBG Corp. tavaly kezdett összedolgozni Jonathan Frakesszel (a Star Trek Riker parancsnokával), hogy a Rejtélyes igazságokra hajazó, áldokumentarista Mysteries Unknown keretében felvázolják a PlayerUnknown's Battlegrounds háttértörténetét. Legutóbb a Parano pálya kapcsán jelentkezett a műsor, ezúttal pedig a Taego érkezése előtt ugrunk fejest abba, honnan ered ebben az univerzumban az élet-halálra menő játék.

Az Orosz néven ismert, rejtélyes alak utáni nyomozásban bűnözők és Interpol-ügynökök is megszólalnak, ezzel körülskiccelve annak a portréját, aki a bábmester a Battlegrounds mögött. Tekintve, hogy az álműsorban néhány futurisztikus technológia is feltűnik, az is lehet, hogy túlmutat a PUBG-n, és a The Callisto Protocolnak is előkészíti a terepet, amely ugyanebben az univerzumban játszódik, csak háromszáz évvel a jövőben.

1.
1.
Extol
Inkább a csiterekkel kellene kezdeni valamit ehelyett a nonszenszség helyett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...