Így működik a The Great Ace Attorney Chronicles

  • Írta: gorien
  • 2021. június 23.
  • Videó
Link másolása
Az eredetileg Nintendo 3DS-re kiadott The Great Ace Attorney-játékok új platformokra térnek vissza, ezúttal egyetlen csomagban. Egy új, ötperces előzetes végigveszi a legfontosabb tudnivalókat a tárgyalótermi csatákhoz.

Tavaly óta szivárgott már, hogy a The Great Ace Attorney-játékok újra megjelennek, de áprilisig kellett várnunk arra, hogy Shu Takumitól megkapjuk a hivatalos megerősítést is. A Phoenix Wright ősével foglalkozó alkotásokra ráadásul nem is kell olyan sokat várnunk már, hiszen július végén megjelenik az azokat magába foglaló csomag. Noha az E3-on is képviseltette magát a The Great Ace Attorney Chronicles, most egy hosszabb előzetes foglalja össze, mit érdemes tudni a játék mechanikáiról.

Ahogy a játéksorozat többi részében, úgy itt is a nyomozás és a tárgyalótermi helytállás kapja a főszerepet, de néhány új játékelemmel is találkozni fogunk. Ezek egyike a Dance of Deduction, amely azt takarja, hogy nekünk kell kiszúrni az égbekiáltó baromságokat a híres nyomozó, Herlock Sholmes következtetéseiben. A Summation Examination során pedig az esküdtek mondandójában kell rámutatnunk az ellentmondásokra. A fentebbi videó szépen végigveszi ezeket és Ryunosuke Naruhodo sorsdöntő tevékenykedéseinek egyéb lépéseit is.

A The Great Ace Attorney Chronicles július 29-én jelenik meg PC-n, Nintendo Switchen és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...