E3 2021: Mit hozott nekünk a Capcom műsora?

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén a Capcom is saját műsorral jelentkezett az E3 apropóján, de azt nem mondhatnánk, hogy felrobbantották a színpadot a japánok. Lássuk, hogy mit láttunk a félórás előadásban!

Nyilvánvaló, hogy nem mindegyik kiadó tud megtölteni egy teljes műsort bombameglepetésekkel, de azért mindig reménykedik az egyszeri újságíró, hogy legalább egy ütős előzetest láthat.

A Capcom semmi extrát nem tudott felmutatni, nagyjából szentségtöréssel felérő módon még a "one more thingről" is megfeledkeztek, de azért összeszedtük nektek az alábbiakban, hogy mit láttunk az előadásukban. Ha visszanéznéd a teljes adást, erre fáradj!

Készül a Resident Evil: Village DLC-je, júliusban rajtol a Re:Verse

A Capcom a Resident Evil-sorozattal kapcsolatos helyzetjelentésével indított: megerősítették, hogy "közkívánatra" megkezdték egy DLC fejlesztését a Village-hez, illetve azt is belengették, hogy a játékhoz járó multiplayer mellékág, a Re:Verse júliusban rajtolhat el.

Jövő héten érkezik a Monster Hunter Stories 2 demója

Ismét kapott egy kiadós előzetest a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, emellett a készítők bejelentették, hogy június 25-én válik letölthetővé a játék demója - az itt elért játékállásunk természetesen átemelhető a július 9-én érkező végleges kiadásba. Emellett megtudtuk, hogy július 15-én jön az első ingyenes frissítés, benne a Monster Hunter Rise Palamute-jával.

Tovább frissül a Monster Hunter Rise

Apropó, Monster Hunter Rise! A Capcom felvázolta a játék nyári roadmapjét: június 24-én például befut a 3.1-es frissítés tömve új tartalmakkal, előtte nem sokkal, június 18-án pedig indul egy Monster Hunter Stories 2 témájú esemény. Az új részt játszva egyébként további tartalmakat is feloldhatunk majd a Rise-ban.

Látnivalók a The Great Ace Attorney Chronicleshöz

Végül beesett két előzetes a nyugaton most először megjelenő The Great Ace Attorney Chronicleshöz: az E3-as trailer mellett egy kiadósabb gameplay anyagot is kaptunk, amely két fontosabb mechanikáról rántja le a leplet. A játék július 27-én jön PC-re, PS4-re és Switchre.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...