Borderlands 3 - befutott a cross-play

  • Írta: szlav
  • 2021. június 26.
  • Hír
Link másolása
A barátság ereje és a fékezhetetlen vérontás nem ismerhet határokat. Majdnem két évvel a játék megjelenése után végre a Borderlands 3 is támogatja a platformok közti játékot... legalábbis többnyire.

Nincs is annál kellemetlenebb érzés, mint amikor kiderül, hogy csatlakozhatnánk a barátainkhoz egy kis kooperatív mókára... ha éppen a megfelelő platformon vettük volna meg az adott játékot. Szerencsére mostantól a Borderlands 3 játékosai nehezebben eshetnek bele ebbe a csapdába, ugyanis a Gearbox elhozta a cross-play támogatást a PC, a Mac, a Stadia és az Xbox-konzolok közt.

Bizony, a listáról hiányzik a PlayStation-konzolokra kiadott változat. Ahogy azt már korábban feszegettük, az ügy háttéréről az Epic és az Apple pere árulkodhat, melynek kapcsán kiderült, hogy a Sony az egyetlen platformtulajdonos, aki további kompenzációt kér a cross-play támogatásáért.

Ezzel nem értek véget a Borderlands 3 nyári újdonságai, hiszen Joey Ultraviolet visszatért, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: rózsaszín neonfényben tündöklő fegyvereket és skineket. A gyönyörű címmel ellátott The Revengence of Revengeof the Cartels már el is startolt, úgyhogy lesz mivel felavatni a cross-playt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...