CD Projekt: kielégítő a Cyberpunk optimalizációja

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 28.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED vezetősége úgy véli, hogy mostanra a Cyberpunk 2077 optimalizációja elérte "a kielégítő szintet", így a továbbiakban több időt szentelhetnek a bugok javítására és a mechanikák továbbfejlesztésére.

A CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński a WSE Innovation Day konferencián mondta azt (via TVN24), hogy úgy érzik, mostanra elérte "a kielégítő szintet" a Cyberpunk 2077 optimalizációja, ezért a bugok további javítása mellett több időt szentelhetnek az egyes mechanikák továbbfejlesztésének.

A fenti komment annak tükrében érdekes különösen, hogy a játék épp a múlt héten tért vissza a PlayStation Store-ba, de az üzlet figyelmeztetése szerint az alap PS4 mellé nem ajánlják a megvásárlását - valószínűleg épp a teljesítményproblémák miatt.

Kiciński szerint a durván hatszáz főt számláló lengyel fejlesztőcég nagyja továbbra is a Cyberpunk 2077 frissítésén, illetve az idei évre szánt next-gen változaton dolgozik majd.

37.
37.
hedzsooo
Kivancsi vagyok mennyi elorendeloje lesz a kovetkezo jatekuknak majd ezek utan....

Mondjuk ha van 1 csepp eszuk, akkor a C2077-et majd pihentetik kicsit es inkabb az eddig sikeres + egeszen korrektul kiadott Witcher jatekok kovetkezo reszere kezdenek gyurni, meg kiadni majd...
35.
35.
delphijos
#31: Az box-os igen jól nevelt népség. Csak a fránya PS-es bandának semmi se jó. ;)
34.
34.
kryszisz
#31: Na jó, én is micronak hívom, nemes egyszerűséggel, mert rövidebb. De néha ms-nek, mert az meg csak 2 betű. De akárhogy is nézem a szoni pont egy betűvel több, mint a Sony, szóval még leírni is több idő:P Amúgy az ND-ből pont kinézem, hogy előrukkol valami atomkirállyal sztoris multi fronton, ettől függetlenül tartok ettől az új iránytól, bárhogy is implementálják, én azért jobban szeretem a single élményt.
#28: hát a jobban fut nekem már bőven elég, a sztori meg a karakterek azért érdekelnek, ezekkel a 10 órás szenvedés során sem volt gond, csupán szeretném, ha mellette játszható is lenne a dolog, meg vállalhatóan nézne ki:)
32.
32.
#28: Ja, amúgy szerintem az ún nextgen verzió sem lesz nagy durranás, nem hiszem, hogy történne vele bármi azon túl, hogy rt és jobban fut.
31.
31.
#28: Nem kvázi helyesírásról lenne szó, hanem ha azt sem tudja hogy hívják a dolgot, akkor az arra utal, hogy nem tudja miről beszél, azt meg alátámasztja, hogy azon a gépen nem megy neki jól a játék, a többi meg mind kamuzik, akinek igen. Különben érdekes, hogy az xboxosok nem sírnak a micro megnevezés miatt úgy, mint a sztéjsönösök a szoni miatt. De mint tudjuk, ők már csak ilyenek. De mi lesz akkor ha kijön a sok szuper szoni multi ex? Más oldalon már arról beszélnek, h most biztos feltalálják a kékek a legjobb sztorival rendelkező multi játékokat... Lol.
30.
30.
almaspite
#28: Hiányzó funkciók is kapkodás miatt lettek kivágva. Sajnálatos, hogy a zömét most már nem fogják befejezni és vissza rakni.
29.
29.
almaspite
#22: Ez nem teljesen igaz. Valóban 2013-ban jöttek ki róla az első morzsák hogy készül. Azonban akkor még csak art-ok születek a játékról. A tényleges fejlesztés blood and wine után kezdődött meg... és porszem került a gépezetbe, mivel nem volt nekik elég a 4 év, hogy befejezzék.

Közbe valami marha úgy döntött, hogy a játék kész lesz 2020 tavaszára... (itt lehet volt nyomás sonytól is meg microsoftrtól is... főleg hogy Sony fizetett egy szebb trailerért is ps4-re) fejlesztők meg tudták, hogy nem lesz. De a vezetés teljesen leszarta őket.
28.
28.
kryszisz
#24: Ha neked a Sony feszt szoni, akkor neki hadd legyen már a ray tracing RTX;) Tudom, hogy totál OFF, de ez most úgy kikívánkozott. De csak, hogy ON is legyen: az optimalizáció lehet, hogy kielégítő mostanra (doubt), ettől még a játékba ígért funkciók zöme gondolom most is hiányzik, legalábbis anno mikor kínlódtam vele rendesen pislogtam, hogy erre fel volt a nagy hype? Na majd ha már lesz PS5-öm, és lesz rá enhanced verzió, akkor meglesem újra ezt a csodát.
27.
27.
Chdz
#26: Bocs, a dupla posztért. Merül a telefon és benéztem.. Duplán ment a katt.
26.
26.
Chdz
#24: 3070-en nem megy neki, jah persze. Egy 2080 Ti-től is erősebb kártya, de azért nem megy. Nem tudom milyen felbontásra használja, de ha WQHD, akkor simán kell neki vinni, minimális kompromisszummal. Ha KKKK-ban tolja még meg is értenem. Tudod sok olyan van, hogy csak vas van alatta, meg pénz, de hozzáértés meg nulla. Nem leírni akarom a személyét, de nekem is sántít az állítása.
25.
25.
Chdz
#24: 3070-en nem megy neki, jah persze. Egy 2080 Ti-től is erősebb kártya, de azért nem megy. Nem tudom milyen felbontásra használja, de ha WQHD, akkor simán kell neki vinni, minimális kompromisszummal. Ha KKKK-ban tolja még meg is értenem. Tudod sok olyan van, hogy csak vas van alatta, meg pénz, de hozzáértés meg nulla. Nem leírni akarom a személyét, de nekem is sántít az állítása.
22.
22.
BloodyDeath
#9: Ez a játék 2013-ban lett bemutatva. Akkor még kanyarban sem voltak a jelen generációk. Valamint még megsem jelent ps5-re vagy Series X-re ez a játék. Csak PC-re, PS4-re, és XBOX one-ra lehet megvásárolni. Az, hogy a PS4-s lemezt vagy az XBOX-s lemezt berakod a mostani generáció meghajtójába és letudja játszani az még nem jelenti azt, hogy megjelent PS5-re vagy Seris X-re.
16.
16.
gorbesz
#14: Sajnos ez igaz. Totalis clusterfuck volt. Ilyenkor hullani kene a sok kcsg fehergalleros “projekteljunk waterfallban meg agilisben de azt se tudom egyaltalan mit csinalunk” projekt menezserneeek!!! Pusholtak is oket meg gondolom sok mas gond is lehetett ott. Sebaj a tokes share- meg stakeholderek jol rahuppantak a kukira. Azok is csak azert vannak hogy ilyen dolgok tortenjenek.
Amugy PS5-on tenyleg kurwajo. 20 ora alatt alig volt par bug semmi gamebreaking. Az egesz atmoszferaja vmi brutalis jo!
15.
15.
Marcus88
#14: Ez a 9-es kommentelőnek is szólhat.
Szegénykém nagyon el van tévedve.
12.
12.
coderman
Hat ez eleg ciki, mindenki bizott bennuk hogy "ha valaki akkor a cd project red biztos betartja az igeretet es fasza lesz". Hat nem, fizikailag lehetetlen hogy ez a game alap ps4-en valaha is jol fusson, gyakorlatilag demake-elni kene elozo generaciora, az meg nyilvan sok ido es penz lenne.
10.
10.
almaspite
Szerintem ha híhetünk a videonak, 1.23 teljesen korrektül működik. Természetesen nem próbáltam a játékot ps4-en. Azonban akik kivesézik az új frissítéseket, nem magyar fronton... mert őszintén magyarok elégé megbízhatatlanok a szemelemzőjük miatt, szóval vissza térve, külföldiek nem panaszkodnak rá.

https://www.youtube.com/watch?v=POEgBWR6JMk
9.
9.
br1Koo
#5: Nem kell megvenni PS4-re. Nem arra lett szánva. Ha nincs PS5, PC, vagy Series X el kell felejteni a játékot, ilyen egyszerű.
8.
8.
pityke0211
Inkább a kiegészítőkön dolgozzanak, nagyon mennék már vissza Night Citybe
6.
6.
playstation4
Csak nehogy a Battlefield 2042 is ilyen legyen
1.
1.
Raam989
Ezek szerint még mindig nem játszottak a ps verziókkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...