Új IP-hez toboroz a Metro-csapat

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Hír
Link másolása
Komoly toborzásba kezdett a Metro-szériát jegyző 4A Games csapata. A stúdió számos játéktervezőt és grafikus művészt keres a következő nagy projektjéhez, amely a hirdetések szerint egy vadiúj IP lehet.

Elég csak egy pillantást vetnünk a 4A Games álláshirdetéseire, hogy nyilvánvalóvá váljon, az ukrán-máltai stúdió valami igazán nagy dobásra készül. A Metro-széria sikereit látva gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy nem az Exodus lesz a franchise utolsó darabja, de úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat most egy másik, vadiúj címet fektetett le a tervezőasztalra.

A weboldalon feltüntetett pozíciók közt összesen hat olyan állást találunk, amelyek kifejezetten egy új IP-hez köthetők. Úgy tűnik, a stúdió tapasztalt játéktervezőt, technikai dizájnert és vezető rendszertervezőt keres a projekt élére, illetve alaposan kibővítené a művészi illusztrátorok csapatát is. Ennél sokkal többet egyelőre nem tudtunk meg az új projektről, de úgy tűnik, hogy a 4A Games többnyire marad a már jól bejáratott kaptafánál, a hirdetések néhány esetben ugyanis kihangsúlyozzák, hogy elsősorban FPS-játékokban gyakorlott alkalmazottakat keresnek az új IP-hoz is.

4.
4.
crytek
#3: Metro szériával bőven eleget mondtak
3.
3.
almaspite
Stalker 2-re mondaniuk kell valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...