Új IP-hez toboroz a Metro-csapat

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Hír
Komoly toborzásba kezdett a Metro-szériát jegyző 4A Games csapata. A stúdió számos játéktervezőt és grafikus művészt keres a következő nagy projektjéhez, amely a hirdetések szerint egy vadiúj IP lehet.

Elég csak egy pillantást vetnünk a 4A Games álláshirdetéseire, hogy nyilvánvalóvá váljon, az ukrán-máltai stúdió valami igazán nagy dobásra készül. A Metro-széria sikereit látva gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy nem az Exodus lesz a franchise utolsó darabja, de úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat most egy másik, vadiúj címet fektetett le a tervezőasztalra.

A weboldalon feltüntetett pozíciók közt összesen hat olyan állást találunk, amelyek kifejezetten egy új IP-hez köthetők. Úgy tűnik, a stúdió tapasztalt játéktervezőt, technikai dizájnert és vezető rendszertervezőt keres a projekt élére, illetve alaposan kibővítené a művészi illusztrátorok csapatát is. Ennél sokkal többet egyelőre nem tudtunk meg az új projektről, de úgy tűnik, hogy a 4A Games többnyire marad a már jól bejáratott kaptafánál, a hirdetések néhány esetben ugyanis kihangsúlyozzák, hogy elsősorban FPS-játékokban gyakorlott alkalmazottakat keresnek az új IP-hoz is.

4.
crytek
#3: Metro szériával bőven eleget mondtak
3.
almaspite
Stalker 2-re mondaniuk kell valamit.
2.
crytek
#1: Új IP, azaz nem Metro. Az is készül, de ez egy másik "széria" lesz. Epekedve várom, remélem az is single fps lesz
1.
bitchka
Ez már világkörüli túra lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...