Megvan a következő The Dark Pictures-epizód címe

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a The Dark Pictures: House of Ashes is csak októberben jelenik meg, úgy tűnik, már megvan az azt követő epizód címe is. A Supermassive Games lefoglalta a The Devil in Me védjegyét.

Habár mi már májusban alaposan beszámoltunk a The Dark Pictures: House of Ashesről, a Supermassive Games horrorantológiájának harmadik epizódjára még továbbra is várnunk kell néhány hónapot. A brit stúdió azonban láthatóan jó előre dolgozik, június 28-án ugyanis lefoglalták a következő The Dark Pictures-epizód címét.

A védjegy szerint The Dark Pictures: The Devil in Me címen kell majd keresnünk a horrorszéria negyedik felvonását. Ennél több konkrét információt egyelőre nem kaptunk, a címből ítélve azonban egészen valószínű, hogy ezúttal egy ördögűzős kalanddal lesz dolgunk. Érdemes még kiemelni a hivatalos logón olvasható cím némileg stilizált "v" betűjét is, amely alján egy nagyítóüveget láthatunk. Ennek kapcsán elsőre egy detektívsztori jut eszünkbe, ez persze egyelőre nem több puszta találgatásnál.

Ami viszont egészen biztos, hogy a széria harmadik felvonása, a The Dark Pictures: House of Ashes október 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Nem mindennapi epizóddal lesz dolgunk, hiszen az ősi sumer titkokkal teleszőtt történetnek az iraki háború ad majd hátteret.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...