The Dark Pictures: House of Ashes PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Sumer legendákra épít a The Dark Pictures harmadik fejezete.
Típus:

Multiplayer játékon dolgozik a Supermassive?

Vadonatúj álláslehetőségeket hirdetett meg oldalán a Supermassive Games. A leírás szerint az Until Dawnt és a The Dark Pictures-antológia játékait is fejlesztő stúdió ezúttal egy multiplayer központú anyagon dolgozik.

The Dark Pictures: House of Ashes teszt

A Supermassive Games csapata nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elindította a The Dark Pictures Anthologyt, hiszen az volt a feltett szándékuk, hogy a horror különféle zsánereit segítségül hívva belénk fagyasszák azt a bizonyost.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

Felsorakozik a House of Ashes szereplőgárdája

Két hét múlva elszabadul a pokol Narám-Szín bukott birodalmában, a borzalmakat pedig mi sem ússzuk meg. A The Dark Pictures: House of Ashes legújabb előzetese a rémséges horrorsztori főhőseit mutatja be.

The Dark Pictures: House of Ashes próbakör

Idén októberben sem maradunk The Dark Pictures-epizód nélkül. Az aktuális fejezetben ugyan harcedzett katonákat irányítunk majd, arra őket sem lehetett felkészíteni, ami a földalatti sumer templomban várja őket.

GC 2021: Friss trailert kapott a House of Ashes

Az idei Gamescom nyitóestéjére rögtön egy új előzetest hozott a The Dark Pictures Anthology következő részéből a Bandai Namco és a Supermassive Games. A House of Ashesben nem lesz könnyű eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség.

Megvan a következő The Dark Pictures-epizód címe

Habár a The Dark Pictures: House of Ashes is csak októberben jelenik meg, úgy tűnik, már megvan az azt követő epizód címe is. A Supermassive Games lefoglalta a The Devil in Me védjegyét.

E3 2021: Fejlesztői interjú a House of Ashesről

Nem mondhatnánk, hogy különösebben túlspilázta volna tegnapi műsorát a Bandai Namco, ugyanis csak egy játéka képviseltette magát. A Supermassive Games közel nyolc percen át beszélt arról, mit kell tudni a The Dark Pictures: House of Ashesről.

E3 2021: Októberben jön a House of Ashes

A Summer Game Fest alkalmából egy új trailert és vele együtt megjelenési dátumot is kapott The Dark Pictures Anthology legújabb fejezete, a House of Ashes, ami stílusosan október végén érkezik majd.

The Dark Pictures: House of Ashes előzetes

A háború sosem változik, legalábbis eddig ezt hittük, de a The Dark Pictures-széria idén érkező legújabb epizódjában, a House of Ashesben nem a géppuskaropogás lesz az egyetlen hang, amire össze fogunk rezzenni a hadszíntéren.