The Dark Pictures: House of Ashes PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Sumer legendákra épít a The Dark Pictures harmadik fejezete.

David Harbour is szívesen szerepelne a következő God of Warban

David Harbour, Jodie Comerrel együtt, részt vesz egy videójáték készítésében, ám egy interjúban Harbour azt nyilatkozta, hogy szívesen vállalna szerepet a God of War következő részében is.

Nem csak horrorjátékokat várhatunk a Supermassive Gamestől

A The Dark Pictures-antológia fejlesztőit már jó ideje a hátborzongató horrorjátékaikról ismerjük. Habár a stúdió nem tervez gyökeres változást, a jövőben másféle zsánerekben is kipróbálnák magukat.

Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.

Öt Dark Pictures-címet jegyzett be a Supermassive

Úgy tűnik, jó sokáig folytatódik még a The Dark Pictures horrorantológiája. A szériáért felelős Supermassive Games logóstul levédette a The Devil in Me után érkező öt játék címét.

Multiplayer játékon dolgozik a Supermassive?

Vadonatúj álláslehetőségeket hirdetett meg oldalán a Supermassive Games. A leírás szerint az Until Dawnt és a The Dark Pictures-antológia játékait is fejlesztő stúdió ezúttal egy multiplayer központú anyagon dolgozik.

The Dark Pictures: House of Ashes teszt

A Supermassive Games csapata nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elindította a The Dark Pictures Anthologyt, hiszen az volt a feltett szándékuk, hogy a horror különféle zsánereit segítségül hívva belénk fagyasszák azt a bizonyost.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

Felsorakozik a House of Ashes szereplőgárdája

Két hét múlva elszabadul a pokol Narám-Szín bukott birodalmában, a borzalmakat pedig mi sem ússzuk meg. A The Dark Pictures: House of Ashes legújabb előzetese a rémséges horrorsztori főhőseit mutatja be.

The Dark Pictures: House of Ashes próbakör

Idén októberben sem maradunk The Dark Pictures-epizód nélkül. Az aktuális fejezetben ugyan harcedzett katonákat irányítunk majd, arra őket sem lehetett felkészíteni, ami a földalatti sumer templomban várja őket.

GC 2021: Friss trailert kapott a House of Ashes

Az idei Gamescom nyitóestéjére rögtön egy új előzetest hozott a The Dark Pictures Anthology következő részéből a Bandai Namco és a Supermassive Games. A House of Ashesben nem lesz könnyű eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség.