Nem kapható a Might & Magic X: Legacy

  • Írta: gorien
  • 2021. július 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy tökéletes világban az, hogy egy játék elveszti az online funkcióit, nem kellene, hogy belezavarjon a single player tartalmakba. A Might & Magic X: Legacy nem egy tökéletes világban létezik, a Ubisoft inkább ki is vette a digitális boltokból.

A Ubisoft áprilisban jelentette be, hogy egy maroknyi régi játékának lekapcsolja a szervereit, ez pedig sok egyéb cím mellett a Limbic Entertainment által 2014-ben kiadott Might & Magic X: Legacyt is érintette. Elméletben ez persze nem kellene, hogy további gondokat okozzon a játékban az online részek elvesztésén túl, de mint tudjuk, ahol a technika ördöge jelen van, ott ritkán jön be a papírforma.

A Might & Magic-sorozat tizedik epizódja is úgy járt, hogy az egyjátékos tartalmak is kárát látták a támogatás megszüntetésének: sokan a The Falcon and The Unicorn kiegészítőhöz nem tudtak hozzáférni azóta, míg másoknál maga az alapjáték is rakoncátlankodik.

A Ubisoft, állítása szerint, tud a problémáról, ám egyelőre egy lépés biztos, amit megtett: kivette a játékot a Steam és a saját digitális boltjának kínálatából is; a Might & Magic X: Legacy Steam-adatlapján jelenleg „A kiadó kérésére nem árusítható a Steamen" üzenet fogadja az érdeklődőket. Ahogy az oldalsó, jelenleg nagyon negatív értékelésen is látszik, a játékosok heves review bombinggal válaszoltak a megoldatlan problémákra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...