Játékosrekordot döntött a Final Fantasy XIV

  • Írta: gorien
  • 2021. július 6.
  • Hír
Link másolása
A Final Fantasy XIV Online továbbra is derekasan tartja magát, ősszel például újabb kiegészítő elé néz. Ám úgy látszik, lényegesebb új tartalom nélkül is fel tud pörögni: a tegnap többen játszottak vele egyszerre, mint valaha.

Ahogy 2010-ben kinéztek a dolgok, talán senki nem várta volna, hogy a Final Fantasy XIV máig tartó népszerűségre tesz szert, ám a Square Enix egyértelműen sikeresen rázta gatyába az MMORPG-t. A fejlesztők nem is álltak le a bővítésekkel, a negyedik nagy kiegészítő, az Endwalker, november 23-án esedékes.

A játékosok is megtalálták számításukat, a napokban felpörgött az egy időben aktív felhasználók száma PC-n. A legutóbbi rekordot 2019 júniusában jegyezhette a játék 41 200 játékossal, de a SteamDB adatai szerint a hétvége óta ezt sikerül egyre magasabbra és magasabbra tornázni: július 3-án 42 ezer fölött tetőzött a játékosok száma, míg tegnap a 48 694-et is elérte.

3.
3.
0Hagyma0
#2: Érdemes ránézni:
New World
Ashes of Creation

Ezek nem olyan cukimuki keleti bulik :), és nemsokára kint vannak
2.
2.
Stranger
Akkor továbbra sem reménykedem rendes MMORPG-ben :D
1.
1.
Spaceghost
Hozzátenném, hogy ez csak a steam. Sokáig nem is volt steamen, csak a játék saját oldalán lehetett megvenni, azok most se steamről indítják a játékot, hanem a launcherből. Pl nekem se steames. Úgyhogy ez a szám egyáltalán nem releváns, ennél sokkal többen játszhatnak vele PC-n. (Csak mellékesen jegyzem meg, hogy mind1, hogy PC-s vagy nem, mert a konzolosokkal egy szerveren van mindenki, nincs külön bontva a PC-s és a konzolos tábor)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...