Új néven folytatja a DICE Los Angeles-i stúdiója

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 8.
  • Biznisz
Link másolása
Jó ideje tudunk már róla, hogy a DICE Los Angeles-i stúdióját kiemelnék a támogatói szerepkörből, és úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk a folyamat lezárásához: ennek jele, hogy a csapat a jövőben Ripple Effect néven folytatja a pályafutását.

Tavaly januárban a Respawn fejese, Vince Zampella kapta meg feladatául a DICE LA átalakítását, a cél az volt, hogy új, és ami még fontosabb, önálló arculatot adjon a korábban támogatói szerepet betöltött stúdiónak. Ennek következménye, hogy a csapat Ripple Effect Studios néven folytatja a jövőben az Electronic Arts bejelentése szerint.

"Rendkívül büszkék vagyunk a DICE LA-ként elvégzett munkánkra, és a DICE csapata mindig is a részünk marad, de az elmúlt nyolc évben kialakítottuk a saját kultúránkat, és a magunk módján csináljuk a dolgainkat" - magyarázta a bejelentést Christian Grass stúdióvezető. "Izgatottan várjuk a jövőt, hogy bővíthessük a csapatot, és megteremthessük a saját identitásunkat!"

A DICE LA-t még 2013-ban alapították meg az újabb Medal of Honor-játékokat is jegyző Danger Close veteránjaival, a stúdiónak pedig az volt a feladata, hogy a stockholmi DICE fejlesztéseit támogassa. Most épp a Battlefield 2042-n, elsősorban annak live service-komponensein dolgozik, de már belevágott egy új projekt munkálataiba is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...