Mi volt még a tegnapi State of Playen?

  • Írta: gorien
  • 2021. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A State of Play július 8-i műsora nem szűkölködött látnivalóban. Egy maréknyi, többnyire indie alkotásról kaptunk előzetest, amelyeket a közeljövőben várhatunk a Sony konzoljaira.

Arcadegeddon (PC, PlayStation 5)

Az IllFonic Jasont és a Predatort maga mögött hagyva egy jóval aranyosabb és színesebb játékkal készül. Ezt a folyamatosan változó szintekkel operáló kooperatív lövöldét tegnap óta már kipróbálhatjuk early accessben, míg a teljes megjelenés jövőre várható.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A népszerű anime játékadaptációjában Tanjiro Kamado kardját forgatjuk, hogy bosszút álljunk a lemészárolt családjáért és újra emberré tegyük a jelenleg démon testvérét. A megjelenés október 15-én esedékes.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

Rayton készen áll arra, hogy móresre tanítsa a dieselpunk Torch City zsarnokait, ehhez pedig szüksége lesz hűséges és gigantikus robotöklére is. A megjelenési dátum szeptember 7., ami remélhetőleg immár a végleges.

Hunter's Arena: Legends (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

A Mantisco jelenleg csak PC-n elérhető battle royale-ja hamarosan elhagyja a korai hozzáférést, akkor pedig a Sony konzoljain is felbukkan. Sőt, augusztusban már biztos, hogy ez lesz az egyik PlayStation Plus-játék.

JETT: The Far Shore (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

Csillagközi felfedezők bőrébe bújunk a JETT: The Far Shore-ban, amelynek most a játékmenetébe is bepillanthatunk: a hangsúly a kalandozáson lesz, a harcot jobb lesz, ha elkerüljük. Még idén megjelenik.

Lost Judgment (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Yakuza spin-offjaként született Judgment folytatása, a Lost Judgment tovább szövi Takayuki Yagami küzdelmekben és rejtélyekben gazdag történetét, aki a tökéletes bűntényt igyekszik megoldani. A megjelenés szeptember 24-én várható, de az előrendelők már 21-én hozzákezdhetnek a játékhoz.

Moss: Book II (PlayStation VR)

Quill, a kalandor egér visszatér, hogy nagybátyja megmentése után még nagyobb bajok szakadjanak kis nyakába. Régi barátok, új ismerősök, halálos veszélyek és furfangos fejtörők várnak a Moss folytatásában, amelyhez egyelőre nincs megjelenési dátumunk.

Sifu (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

Újabb gameplayjel jelentkezett a Sifu, amelyben tényleg a korral jön a tapasztalat, hiszen minden vereség után tovább vénülünk, ami új lehetőségek előtt nyitja meg az utat. A látnivaló mellé jutott egy rossz hír is: idén már nem tehetjük rá a kezünket, leghamarabb csak 2022-ben lesz esélyünk játszani vele.

Tribes of Midgard (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

Július 27-én esedékes a Tribes of Midgard, amelyben kivételes, viking harcosokként kell felvennünk a harcot óriásokkal és más rémségekkel az Ygdrassil védelmében. A Norsfell azt ecsetelte a State of Playen, hogy mire számíthatunk a megjelenés után, az első szezonban.

2.
2.
mephi
A FIST és a SIFU nekem tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...