Baldur's Gate III - mit tartogat a következő patch?

  • Írta: gorien
  • 2021. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb Panel From Hell-műsorral jelentkezett a Larian, amelyben a következő patch tartalmáról is szó esett. Ezúttal nem látványos újdonságokra, hanem kis, játékélményt javító változtatásokra számíthatunk.

Ahogy a druida kaszt érkezésekor, úgy a következő patch előtt is Panel From Hell-műsort tartott a Larian, melyet ezúttal az A Most Noble Sacrifice címmel illettek. A július 13-án érkező, 5-ös számú frissítés ezúttal nem látványos újdonságokkal, hanem kisebb-nagyobb változtatásokkal operál, amelyek majd segítenek a játékélmény elmélyítésében, javításában.

Például nagyobb ráhatásunk lesz a kockadobásokra: láthatóak lesznek a UI-on a dobást érintő módosítók, és mi magunk is befolyásolhatjuk azokat varázslatokkal. A táborozás is átalakul, új területeken is megszállhatunk, amit jobban elő kell készítenünk, de a hosszú pihenések alatt a társainkkal is beszélgethetünk, ami egyedi bónuszokhoz vezet. A Background Goalok pedig karakterspecifikus, titkos mellékküldetések lesznek, amelyek a figuráink választott hátteréhez kötődnek.

A további változtatások között találunk AI-t érintő fejlesztéseket, klasszikus point-and-click párbeszédeket, nemhalálos támadásokat, illetve „egy bizonyos karakterre” koncentráló sztoritartalmakat is. A frissítések pontos listáját majd a patch megjelenésekor kapjuk meg.

Ha szeretnétek visszanézni a teljes Panel From Hellt, mert nem éritek be a fentebbi videokivonattal, azt e bekezdés után tehetitek meg:


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...