Sonic Colors: Ultimate - előzetesen az újdonságok

  • Írta: gorien
  • 2021. július 9.
  • Videó
Link másolása
Ősszel felújított változatot kap a Sonic Colors, amelyben Sonicnak Dr. Eggman vidámparkjában kell boldogulnia. Most egy előzetes mutatja be, miben lesz majd különb az Ultimate-kiadás az elődjénél.

A Sonic-franchise idén ünnepli harmincadik születésnapját, amelynek keretében a 2010-es Sonic Colorst is felújítják: ebben az epizódban Sonic Dr. Eggman vidámparkjában jár, és ha már ott van, nekilát felszabadítani a wispeket is. A felújított változat az E3-on is megmutatta magát néhány gameplay és screenshot erejéig, most pedig újabb előzetest kapott, ami kifejezetten az Ultimate-kiadás újdonságaira koncentrál.

Ha már felújítás, akkor értelemszerűen vizuális és hangzásbéli ráncfelvarrást is kap a Sonic Colors: az újrakevert zenéket 60 fps-sel száguldva élvezhetjük, 4K felbontásban, csinosított grafikával és jobb világítással. Az új változatban az irányítást és Sonicot is testre szabhatjuk, az új Rival Rush játékmódban pedig Metal Sonickal kelünk versenyre.

Játék közben számíthatunk Tailsre, hogy megmentsen minket, jáde szellemmé válhatunk, hogy nehezen hozzáférhető helyekre jussunk, a gyűrűk gyűjtésével pedig időleges sebezhetetlenséget szerezhetünk.

A Sonic Colors: Ultimate szeptember 7-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...