Pár nap múlva frissül a steames NieR: Automata

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 13.
  • Letöltés
Link másolása
Idén derült ki, hogy négy évvel premier után, hamarosan végre megérkezik az első PC-s patch a NieR: Automatához, ami a játék technikai állapotát hivatott korrigálni - ezúttal már a Steamen is. A javítás pedig most megjelenési dátumot is kapott.

Áprilisban közölte a jó hírt a Square Enix, hogy a közeljövőben a NieR: Automata steames kiadása is megkapja Xbox Game Pass-portban tapasztalható javításokat, és mellé még egy jó pár extra újdonságot is. Most már pedig azt is tudjuk, erre pontosan mikor kerül sor, illetve hogy miket tartalmaz majd a patch.

A javításra pedig már nem is kell sokat várnunk, hiszen július 15-én, azaz most csütörtökön élesedik, a telepítése után pedig többek között végre 60 fps-sel futnak majd az átvezetők, és vele együtt a képarányt sem váltogatja ezután össze-vissza a játék. Szintén megkapja a steames verzió is a borderless képernyőbeállítást, a HDR és a FidelityFX opciókat, valamint a 4K-ra felskálázott felhasználói kezelőfelületet.

A bugok kigyomlálása mellett a fejlesztők implementálták a Global illumination grafikai beállítást a játékba, helyrerakták az élsimítást, és most már az egér kurzora sem fog bezavarni, amikor kontrollerrel szeretnénk játszani.

1.
1.
Chdz
Ideje volt már. Mondjuk a Japó játékok azért hagynak kívánni valót maguk után, de mára egyre kisebb a tendencia, odafigyelnek a portokra. A PS3 korszakban katasztrófálisak voltak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...