Csak jövőre jelenik meg a Rainbow Six: Extraction

  • Írta: szlav
  • 2021. július 16.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft az E3-as műsorán szeptember közepét jelölte meg a Rainbow Six: Extraction megjelenésére, úgy tűnik azonban, hogy a játékra még ráfér a csiszolás. Csak jövő januárban vehetjük kézbe a kooperatív lövöldét.

Sajnos idén mégsem csatlakozhatunk a Team Rainbow ügynökeihez, hogy szembeszálljunk az archean fenyegetéssel. A Ubisoft legutóbbi tervei szerint szeptember 16-án startolt volna el a Siege különös kooperatív spin-offja, ma azonban a montréali csapat bejelentette, hogy jövő év januárjáig elnapolták a premiert.

A Twitteren megosztott bejegyzésben és az azt kísérő rövidke blogposztban a fejlesztők csupán annyit árultak el, hogy az így szerzett extra időt arra szánják, hogy a Rainbow Six: Extraction immerzív kooperatív játékmenete olyan tökéletes, AAA-kategóriás élményt nyújtson, amellyel mindenki elégedett lehet.

A Rainbow Six: Extraction PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára készül. A játék teljes cross-play és cross-progression támogatást kap az összes platform között.

2.
2.
Obi Wan Kenobi
ennek a játéknak borzalmasan szüksége van több tartalomra és jobb minőségre.. így, ahogy van nem több mint egy nemlétező mod a Left4Dead 2-höz.
1.
1.
Oistrakh01
Felőlem áttehetnék 2030-ra is bottal nme nyúlnék ehhez a játékhoz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...