Rainbow Six: Extraction - főszerepben a cross-play

  • Írta: szlav
  • 2021. július 14.
  • Videó
Link másolása
Nem kell tartanunk a platformok közti gátaktól a Rainbow Six: Extraction esetében. A Ubisoft teljes cross-play és cross-progression támogatással látta el a játékot - erről és néhány extra jutalomról szól a legfrissebb előzetes.

Igaz, szólóban is gond nélkül játszhatjuk a Rainbow Six Extractiont, a bevetések azonban mégis párban vagy hármas csapatban lesznek igazán izgalmasak. Attól pedig szerencsére nem kell tartanunk, hogy valamelyik jóbarátunkat hátra kell hagynunk csupán azért, mert másféle kontrollert (vagy egeret) szorít a kezében, hiszen a játék minden célplatformon támogatja majd a cross-play és cross-progression funkciókat.

Ez azt jelenti, hogy a szeptember 16-án megjelenő lövöldében PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Google Stadián és Amazon Lunán is teljes lesz a játékosok közti átjárás, ráadásul a profilunkat és az elért eredményeinket szabadon tovább vihetjük más platformokra.

További jó hír, hogy a Ubisoft alaposan megjutalmazza majd a Rainbow Six: Siege veteránjait is. Akik korábban már játszottak a taktikai lövöldével, azok ingyenesen megkapják a United Front Bundle szeretetcsomagját, amely két kozmetikai szettet tesz elérhetővé a Siege-ben és az Extractionben egyaránt. Jól járnak azok is, akik eddig éppen csak belekóstoltak a Ubisoft Montréal 2015-ös játékába, az Extraction megvásárlásával ugyanis egyből feloldhatunk 18 operátort a Rainbow Six: Siege-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...