Kitartásra biztat az Eldest Souls trailere

  • Írta: szlav
  • 2021. július 20.
  • Videó
Link másolása
Amikor reménytelennek tűnik a harc, hiszen már legalább egy tucatszor elvéreztünk a főellenfél előtt, jusson eszünkbe a Souls-játékok tanulsága: vegyünk egy mély levegőt, és próbálkozzunk újra! A türelmünket az Eldest Souls is kikezdi majd.

A Fallen Flag Studio egy percig sem titkolja, hogy mi inspirálta az Eldest Souls fejlesztését, habár meg kell említeni, hogy az ő játékuk ízléses pixelgrafikával és felső kameranézettel osztja majd a fájdalmat. Legutóbb az E3-as forgatag közepén, a Future Games Show adásán láthattuk az ígéretes indie címet, azóta viszont számos gameplay-videóra is rálelhettünk némi keresés után. Ma azonban az új traileré a főszerep, ami egy jópofa, rajzfilmszerű rövidfilmként hívja fel a figyelmünket arra, hogy itt bizony acélos higgadtságra lesz szükségünk.

A legjobb hír pedig az, hogy már nem kell sokat várnunk a premierre, az Eldest Souls ugyanis július 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...