Eldest Souls PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

"Boss-rush soulslike" - gyors tempó és brutális kihívás.

Jelentősen kiegészült az Eldest Souls

Az Eldest Souls ősi istenségeket és kíméletlen küzdelmeket ígért a játékosainak, akiktől cserébe a fejlesztők, állításuk szerint, olyan mértékű szeretetet kaptak, amit csak egy méretes frissítéssel hálálhattak meg.

Eldest Souls teszt

Az Eldest Souls már a címével sejteti, hogy itt bizony gyötrelmes pillanatok várnak azokra a bátor játékosokra, akik vállukra veszik az obszidián kardot, és nekiindulnak a főellenfelekkel kikövezett úton a megváltás felé.

Utolsó kedvcsinálón az Eldest Souls

Megjelent az Eldest Souls, a Fallen Flag Studio szemtelenül nehéz soulslike-játéka, amely felső kameranézetből állítja elénk az Ősi Isteneket, hogy aztán rendre elhulljunk a lábaik előtt. Ugye nem féltek a kihívástól?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Kitartásra biztat az Eldest Souls trailere

Amikor reménytelennek tűnik a harc, hiszen már legalább egy tucatszor elvéreztünk a főellenfél előtt, jusson eszünkbe a Souls-játékok tanulsága: vegyünk egy mély levegőt, és próbálkozzunk újra! A türelmünket az Eldest Souls is kikezdi majd.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.