Monster Hunter Stories 2 - túl az egymillión

  • Írta: szlav
  • 2021. július 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin jócskán eltér a megszokott szörnyvadászós akciójátékoktól, de a Capcom jelentése szerint ennek ellenére is remekül fogy az új epizód. A játék eladásai átlépték az egymilliós álomhatárt.

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin a második olyan epizód, amely az akcióorientált játékmenet helyett JRPG-formában prezentálja az óriási szörnyvadászok (és szörnylovasok) történetét. A Capcom 2016-ban már egyszer megpróbálkozott egy ilyen történetorientált mellékággal, a 3DS-re kiadott első részt pedig idén júliusban követte a folytatás, amely a hírek szerint egyáltalán nem teljesített rosszul a kasszáknál sem.

A Capcom jelentése szerint ugyanis a játék már több mint egymillió példányban kelt el PC-n és Nintendo Switchen, beleszámítva a dobozos és digitális eladásokat is. A Monster Hunter Stories 2 tehát egy könnyed spin-off létére is gyarapítja a franchise sikereit - a 2021. március 31-ig számolt adatok szerint mára több mint 72 millió példány talált gazdára a széria címeiből összesen.

Nem is csoda tehát, hogy a kissé kiábrándító filmadaptáció után a Monster Hunter hamarosan betalál a tévéképernyőkön is. A Netflix már készíti a saját animációs tévésorozatát, amelyet a Legends of the Guild alcímmel kell majd keresnünk - íme, az első trailer.

1.
1.
tyber16
Megérdemli, fantasztikus játék lett! Külön öröm hogy tele van de tényleg tele van pakolva szörnyekkel! Megtartották az első részbeli lényeket és beletették az azóta a sorozatban szereplőket is. Nem is tudom mikor láttam olyan játékfolytatást ami ilyen téren rálicitált az előzményre. Végre az összes Fated Four szörny újra együtt van és a Deviantokat is visszahozták. A kissé rossz optimalizáción kívül szerintem hibátlan játék lett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...