Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.

Az elmúlt időszakban a Monster Hunter World és a Monster Hunter Rise játékoknak köszönhetően a reneszánszát éli a szörnyvadászós széria nyugaton is, így nem meglepő, hogy a Netflix szintén szeretne magának egy szeletet a pitéből. Pontosan ezért a streamingszolgáltató már be is jelentette a legújabb animációs filmjét, a Monster Hunter: Legends of the Guildet, ami augusztus 12-én kerül majd fel a műsortárába.

A történet főhőse Aiden lesz, aki mikor megtudja, hogy a rettegett Elder Dragon porig akarja égetni elszigetelt kis faluját, akkor útra kel, hogy megtalálja a Hunter's Guild legnevesebb vadászát, és segítségen kérjen tőle.


A Netflix, úgy látszik, tényleg nem viccelt, amikor nemrég azt mondta, hogy az új tartalmaival kifejezetten a gamereket célozza meg, így az sem kizárt, hogy jövőben valóban megjelennek majd a játékok a kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...