Jövő héten kezdődik a Knockout City új szezonja

  • Írta: gorien
  • 2021. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Velan Studios extrém kidobósjátéka nem tervez lassítani a jövőben sem. Az EA Play Live-on felfedték a készítők, hogy mi is vár ránk a jövő héten startoló második szezonban: irány Holowood, baby!

A Knockout City igazi meglepetésnek bizonyult: a csapatalapú játékok alapját kidobós közegbe helyezte a Velan Studios, és hamar meg is találta a maga közönségét, egy hónap alatt az ötmilliót is átlépte a játékosok száma. A népszerűségnek az is biztos jót tesz, hogy máig ingyen ki lehet próbálni a kidobósozás elejét, de a fejlesztők sem tervezik tartalmak nélkül hagyni a játékot.

A hivatalos roadmapből tudjuk, hogy július 27-én esedékes a második szezon startja, az EA Play Live-on pedig az is kiderült, hogy mire számíthatunk tőle. A Fight at the Movies alcímet kapó évad mozis tematikát ölt magára: az új Holowood Drive-in pálya például különböző, holografikus környezetek között vált majd a meccsek során, az új szódalabda segítségével pedig elvakíthatjuk a játékosokat.

A Knockout City játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is, a platformok között pedig szabad a cross-play.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...