Hagyományos formában tér vissza a GDC jövőre

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha minden a tervek szerint halad, jövőre hagyományos formában, a szokott időpontban térhet vissza a Game Developers Conference. A résztvevők augusztusban jelentkezhetnek az előadásötleteikkel.

A tavalyi Game Developers Conference az elsők között esett áldozatául a koronavírus-járványnak, azóta a konferenciát szervező Informa Tech digitális eseményekkel igyekezett betölteni a szakmai tartalomra éhes iparági szereplőket - a legutóbbi GDC-t épp a héten tartották meg.

A jó hír azonban az, hogy ha nem jön közbe semmi, jövőre hagyományos formában, a megszokott időben térhet vissza a rendezvény, legalábbis a szervezők a napokban bejelentették, hogy a március 21-22. között esedékes GDC 2022 fizikai eseményként veszi be újra a San Franciscó-i Moscone Centert. Arról egyelőre nincs hír - és a szervezők sem tudták megerősíteni -, hogy az online elemek megmaradnak-e valamilyen formában.

A GDC leendő résztvevői egyébként augusztus 3-31. között adhatják le az előadásötleteiket az Informának, vagyis viszonylag szűkös határidő áll a rendelkezésükre a két esemény összecsúszása miatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...