Xboxra is berepült a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap konzolon is megkapta a felszállási engedélyt a Microsoft Flight Simulator, hiszen Xbox Series X/S-re is megjelent a repülőszimulátor. A kipróbálás előtt érdemes felkészülni a tetemes mennyiségű letöltenivalóra!

Véget ért a hosszúra nyúlt várakozás: közel egy év csúszás után végre a konzolos pilóták is izzíthatják a hajtóműveket a kifutópályán, ugyanis Xbox Series X/S-re is megjelent a Microsoft Flight Simulator. A premier örömére pedig egy saját launch trailert is kapott a konzolos kiadás:

Érdemes azonban felkészülni, hogy feltorlódhatnak a járatok, hiszen a korábban beharangozott 100 GB-os letöltés mellé még berepült egy meglepetés, 27 GB-os Day 1 patch is, amit érdemes a játék indítása előtt feltelepíteni, hogy lehetőség szerint csak a turbulencia miatt legyen zötykölődős repülésünk.

A Microsoft Flight Simulator tehát PC mellett mostantól már elérhető az újgenerációs Xbox-konzolokon is, ezt a változatot pedig szintén megtaláljuk az Xbox Game Pass kínálatában. Az Asobo elmondása szerint továbbra is gondolkoznak az Xbox One-os verzió megvalósításán, de egyelőre még nem tudnak erről semmilyen hivatalos információval szolgálni nekünk.

17.
17.
Gerzson95
Nagyon komoly lett az új frissítés. Talán ami a legjobban tetszik, hogy végre kijelzi a települések neveit is így mindig pontosan tudom, hogy hol tartózkodom.
16.
16.
szenye
#12: Hullámokban tör rám a sárga irígység :) Én még mindig csak a menü zenéjét hallgatom. A patch meg gondolom jó pár nap lesz engedélyezéssel.
15.
15.
delphijos
#12: De azért a Vörös Téren Moszkvában illik leszállni.
14.
14.
dareal
#12: azért remélem, hogy hamarosan megkapom a marketplace accountot és akkor elérhető lesz Xbox-ra is a HungaryVFR FS2020, természetesen továbbra is ingyenesen.

https://flightsim.to/file/397/hungaryvfr-fs2020
13.
13.
Morzsi1
#12: Szintúgy. Series x en kifogastalanul mukodik. Nalam simán 10/10. Sztem az ev jateka boxon.
12.
12.
Caleon
Series X-en nekem rögtön indult gond nélkül, mkst a World updateket szedegetem.
Valami mesés, Budapesten megtaláltam a saját házunkat, brutális, ahogyan a térképből felépíti a várost. Nyilván ha túl közel repülsz, kiderülnek a trükkök, de egy repszim sosem arról szólt, hogy benézz az 1-es villamoson, kin van maszk.
Én nagyon elégedett vagyok vele.
11.
11.
GAMEROD
#10: Ezért való PC-re. Ott már Debrecen valóban Debrecen megfelelő modokkal.
10.
10.
Samu
Kipróbáltam Series S-en, de nem vagyok seggreülve tőle. Elég rétegjáték, mint a Farming Simulator, vagy a Mud Runner. Ha valaki rákap akkor mehet az időrablás. Csaptam pár kört Debrecen felett, meg HB megyében, de elég elnagyolt a város mindenfele. Sok sikert annak akinek tetszik, én szerintem törlöm nemsoká.
9.
9.
delphijos
#7: Néha olyan piti hiba van hogy a dátumkijelzés más, a nyelv más, vagy hasonló... valószínű itt is valamilyen beállítás ( szoftverkörnyezet ) más azoknál ahol jelentkezik a hiba )
8.
8.
Chdz
#7: Attól függetlenül, hogy célhardver, az, csak az optimalizálásban segít. Ahány hardver, annyi hiba, szarul lefutó kód jelentkezhet.
7.
7.
szenye
#6: Persze, már 2x. Másnál is jelentkezik a hiba, rákerestem. De amiket "házi" megoldásként javasolnak, nálam nem működik. Mpndjuk nem értem, ez nem PC, ugyanaz a konfig minden konzolban - hogy jelentkezik valahol hiba, máshol meg semmi...
6.
6.
delphijos
#5: Van egy day 1 patch is. Az is felment ?
5.
5.
szenye
#4: Hát én eddig egyszer újra telepítettem, elindítottam vagy hatszor, de semmi. Lehet, hogy ki kell várnom a javítást.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Nekem is kicsit nyögve nyelős volt, három újraindítás után sikerült játszanom, de azóta patentűl megy, mindig elindul.
3.
3.
szenye
Ha valaki már sikeresen elindította Xbox Series X-en, adhatna tanácsot, mert a menüig jutok, aztán eltűnik a kurzor. Flight training vag World map-en belűl nem tudok kiválasztani semmit.
1.
1.
crytek
Kegyetlenül összerakták ez a Series Xet
Várom a DF tesztjét ahol pcvel összevetik majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...