Premierdátumot kapott a Mortal Shell új DLC-je

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Playstack és a Cold Symmetry végre lerántotta a leplet a Mortal Shell legújabb DLC-je, a The Virtuous Cycle megjelenési dátumáról. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a vadonatúj játékmód, illetve az új fegyverek letesztelésére.

Utoljára az idei E3-as IGN Expo trailercunamija közepén bukkant fel a Mortal Shell legújabb DLC-je, a The Virtuous Cycle, ami hamarosan egy rougelike-játékmóddal, egy új kipróbálható "burokkal" és egy Bloodborne ihlette átalakítható fegyverrel bővíti majd az alapjátékot. A készítők pedig a minap azt is elárultak egy előzetes kíséretében, hogy mikorra várható a kiegészítő debütálása:

Nem kell már sokat aludnunk az expanzió megjelenéséig, ugyanis augusztus 18-án élesedik a The Virtuous Cycle Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és PC-n. Az utóbbi platformon ráadásul ugyanezen a napon elhagyja az Epic Games Store-exkluzivitását az akció-RPG, és elérhető lesz végre Steamen is.

2.
2.
Cole
Eh, nem úgy volt, hogy ez valami balta/lándzsa keverék lesz? Ezektől a keleti cuccoktól kiver a víz, a testem elutasít minden ilyet valamiért. :D
Na mind egy, meglátjuk.
1.
1.
C0m1n65un
Baltás-katana gyere hozzám. Kíváncsi leszek a rougelike játékmódra is. Új területet/boss-ot nem kapunk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...