E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 12.
  • Videó
Link másolása
World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

Az amerikai IGN egy saját műsorral vezette fel az idei E3-at, ennek a záróakkordja pedig egy bő egyórás stream volt tele bejelentésekkel és trailerekkel. Lássuk, hogy mely címek kaptak helyet benne!

Arcade1up (játéktermi gépek)

A Tastemaker bejelentette, hogy a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time és a Street Fighter 2: Champion Edition is bekerül a kínálatába: a cég a klasszikus játéktermi gépeket építi újra, és teszi megvásárolhatóvá bárki számára.

AudioClash: Battle of the Bands (PC)

Az AudioClash: Battle of the Bands egy auto-battler, a csavar pedig az, hogy egy ütőképes zenekart kell összeraknunk. A trailer mellé egy zenés videót is kaptunk.

Big Rumble Boxing: Creed Champions (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Szeptember 3-án kerül boltokba a Rocky- és a Creed-sorozatokat feldolgozó Big Rumble Boxing: Creed Champions, amelyben olyan arcokkal eshetünk egymásnak akár a helyi multiplayer módban is, mint Adonis Creed, Rocky Balboa, Apollo Creed, Ivan Drago, Viktor Drago vagy Clubber Lang.

Black Skylands (PC)

Lebegő szigeteket fedezünk fel, bázist építünk és felülnézetből lövöldözünk léghajókról egy nyitott világban: érdekes műfajegyvelegnek tűnik a Black Skylands, amely július 9-én érkezik meg a Steam Early Access-szekciójába.

Blacktail (PC, PS5, Xbox Series X/S)

A frissen alapított The Parasight első játéka egy belsőnézetes akció-kaland lesz, amelyben a fiatal Baba Yagát alakítjuk. A boszorkányság miatt számkivetetté vált lány néhány eltűnt gyerek nyomába ered, azonban minden döntése hatással lesz a jövőjére.

Bramble: The Mountain King (PC)

A Limbo és a Little Nightmares után újabb ígéretes horrorplatformer érkezik 2022-ben, a Dimfrost Studio alkotásában két testvér kalandjait követhetjük figyelemmel a Bramble nevű varázsvilágban. A helyzetet nehezíti, hogy a nővért elrabolja egy troll.

Broken Pieces (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Szürreális thriller a Broken Pieces, amely 1993-ban játszódik. Egy tengerparti városkából kell megmenekülünk, ahol megállt az idő - az új trailer a harcból, a fejtörőkből és a felfedezésből is ad ízelítőt.

Chernobylite (PC, PS4, Xbox One)

Jöhet még egy Chernobylite-trailer?

Core Keeper (PC)

Idén érkezik a Core Keeper Early Access-változata: a játékban az a feladatunk, hogy folyamatos bányászással egyre nagyobb bázist építsünk, és így végül életre keltsük a barlangrendszer mélyén nyugvó Magot.

Death's Gambit: Afterlife (Switch)

Alaposan kibővített formában érkezik meg Nintendo Switchre a Death's Gambit, a megjelenés az idei év folyamán várható.

Disciples: Liberation (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az új gameplay trailernek hála mélyebben is belenézhettünk a Disciples: Liberationbe - hardcore anyag lesz, az biztos!

Doki Doki: Literature Club Plus (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Június 30-án bővített kiadást kap a 2017-es Doki Doki: Literature Club, amely randiszimulátornak indul, azonban horrorjátékként fejeződik be. Felturbózott látványra, új mellékszálakra és kibővített soundtrackre számíthatunk.

Haunted Space (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Viszonylag ritkán látunk példát arra, hogy az űrhajószimulátor műfaját keverjék a kozmikus horrorral: a Haunted Space márpedig ilyen cím lesz.

Inkulinati (PC)

A szuperviccesnek ígérkező Inkulinati is kapott egy új előzetest.

Martha is Dead (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett az LKA a következő horrorjátéka, a Martha is Dead kapcsán:

Mortal Shell (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Habár túl sokat nem tudtunk meg róla, "hamarosan" The Virtuous Cycle néven kap DLC-t a Mortal Shell. Az első teaserben egy új fegyver is felvillan, amelyet hősünk menet közben alakíthat lándzsává, fejszévé vagy dupla pengévé.

OlliOlli World (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Gameplay trailerrel jelentkezett a télen megjelenő OlliOlli World - Radlandia városa kifejezetten szürreális körítést kölcsönöz a sorozat új részének.

Sherlock Holmes: Chapter One (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Hangulatos cinematic előzetessel jelentkezett a Frogwares az új Sherlock Holmes-játék kapcsán, amely a detektív fiatal éveire fókuszál egy szabadon bejárható mediterrán szigeten.

Sifu (PC, PS4, PS5)

Új gameplay trailer érkezett az Absolvert is jegyző Sloclap következő játékából, a Sifuból, amelyben egy nightclubba látogatunk el bunyózni.

SkateBIRD (PC, Xbox One, Switch, Luna)

A gördeszkázó madarakat még mindig nehéz hová tenni, de legalább már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, mennyire jó móka ez: a SkateBIRD augusztus 12-én jelenik meg, az Xbox Game Passben pedig már a premier napjától elérhető lesz.

Smite (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Megkapta a sokadik kedvcsinálóját a Smite Stranger Things-crossovere:

Splitgate (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Konzolokra is megjelenik a portálmechanikával dúsított PvP-lövölde, július 27-én várhatjuk PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A free-to-play anyag cross-gen és cross-play támogatással érkezik.

Steelrising (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Röviden a GreedFallt is jegyző Spiders legújabb munkája, a Steelrising is megmutatta magát, amely alternatív formában, egy gonosz robothadsereggel a főszerepben dolgozza fel a francia forradalmat.

Streets of Rage 4 (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Gameplay kedvcsinálóval jelentkezett a Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare kiegészítője - alább egy hosszabb anyagot, nyolc perc tömény játékmenetet leshettek meg!

Survival Machine (PC)

Akár négyen is játszhatják a Grapes Pickers jövőre megjelenő túlélőjátékát, amelyben a zombiapokalipszis kellős közepén kell megvédenünk a kerekeken guruló városunkat. A napszakváltozás kulcsfontosságú lesz, hiszen a zombik éjjel támadnak alapvetően, így a nappalt erőforrás-gyűjtéssel és építkezéssel kell töltenünk.

The Forgotten City (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Július 28-án jelenik meg a The Forgotten City, amely eredetileg egy Skyrim-modként kezdte a pályafutását. A történet szerint az időhurokban rekedt főhősünknek az ókori Rómában kell megoldania egy rejtélyt.

Tiny Tina's Wonderlands (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Új látnivalót most nem villantott a Wonderlands, ehelyett Matt Cox kreatív direktor avatott be minket a Borderlands-mellékág részleteibe. A Borderlands 2 Assault on Dragon Keep című DLC-je után játszódó kaland négyfős kooperatív mókát ígér, és a sorozat történetében először teljesen testre szabhatjuk a karakterünket. Ja, és a fő gonoszt Will Arnett fogja alakítani!

Tunic (PC, Xbox One)

A Tunic nem sokat hallatott magáról az elmúlt években, azonban a jövő héten érkezik egy új demó hozzá: az IGN összeszedett öt okot némi gameplay társaságában arra vonatkozóan, hogy miért érdemes kipróbálni.

Two Point Campus (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Újabb rövid ízelítő érkezett a Two Point Hospital alkotóinak következő játékából, az egyetemmenedzselős Two Point Campusból - ezúttal erősebb gameplay-fókusszal.

Unbound: Worlds Apart (PC, Switch)

Az Unbound egy portálmachinálós metroidvania lesz, amelynek a főszereplője Soli. A játék július 28-án jelenik meg.

Unpacking (PC, Switch)

A való életben talán kevésbé az, videojátékos formában azonban furcsán megnyugtató élmény a költözés utáni kipakolás.

Wild West Dynasty (PC)

A Wild West Dynasty egy vadnyugati menedzsmentjáték, illetve életszimulátor, az új kedvcsináló pedig a pályatervezés folyamatába enged betekintést.

World War Z (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Bővített változatot kap a népszerű World War Z, amely egy új közelharci mechanikával, belsőnézetes móddal, új karakterekkel és zombikkal, valamint új helyszínekkel várja a rajongókat az eddig megjelent tartalmakon túl. A next-gen konzolokon 4K-nak és 60 fps-nek örülhetünk, ezenkívül ezeken a platformokon és PC-n lesz elérhető Horde XL mód, ahol még több zombival kell szembenéznünk. Nagy kár, hogy a next-gen változatok csak jövőre jelennek meg, de legalább ingyen frissíthetünk rájuk.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Stranger
#1: Megnéztem a kommented miatt, tényleg beteg. :D
1.
1.
Robilluma
Sok szuper játék van köztük ami kikerült a jegyzetre, de ilyen BETEG trailert (és gondolom játékot) mint a Bramble - The Mountain King még nem láttam. Keresem a jelzőket de nem találom. Visszataszító? Meghökkentő? Sokkoló? Ilyenek jutnak az eszembe. Pedig valamiféle platforming lesz ez. Vagy nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...