Serial Cleaners - így működik a „takarítóösztön”

  • Írta: gorien
  • 2021. július 29.
  • Videó
Link másolása
A gyilkosok után takarító profiknak minden segítségre szüksége lesz, hogy a törvény embereit elkerülve a legutolsó nyomot is megsemmisítsék. Ebben lesz hasznukra a „takarítóösztön”, amellyel azonnal átláthatják a pályát.

Egy éve már, hogy a Draw Distance leleplezte, folytatásban tér vissza a Serial Cleanerben bemutatott, nem mindennapi foglalkozás. A Serial Cleaners legutóbb a Guerrilla Collective műsorában jelentkezett egy gameplay-felvétellel, a fejlesztők pedig a GameSpotnak meséltek arról, milyen ambíciókkal vágtak neki az új résznek.

Most kaptunk három új videót, amelyekből az első (amit fentebb láthattok) az úgynevezett „takarítóösztönről” szól. Más lopakodós játékokhoz hasonlóan a Serial Cleanersben is tudnunk kell, hol vannak a fontos dolgok a pályákon, mi a dolgunk, és milyen opcióink vannak a bennünket kereső ellen kiiktatására vagy elcsalására – ekkor vesszük hasznát a nevezett képességnek.

Ha a terv megvan, jöhet az akció, ezt pedig a következő két videó szemlélteti szépen. Az első azt, hogy a gyilkosság végrehajtásának módja miként fogja megnehezíteni az életünket, hiszen sajnos a vér és a végtagok sokféleképpen kenhetik be az egész terepet. Az utolsó videóban Bobot láthatjuk küldetésen, ahogy a bűnügyi helyszínt átkutatókkal játszik rabló-pandúrosat.


A Serial Cleaners megjelenése még idén várható PC-n és konzolokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...