Serial Cleaners - így tör nagyobbra az elődjénél

  • Írta: gorien
  • 2021. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Serial Cleaner folytatása többnek, jobban, nagyobbnak ígérkezik – a fejlesztők mesélnek most arról, hogyan kívánják valóra váltani ezeket az ambíciókat, és néhány kulisszatitkot is elárulnak.

A 2017-es Serial Cleaner folytatása, az egy "s" betűvel megtoldott Serial Cleaners tavaly mutatta meg magát először. A nyolcvanas évekből a kilencvenes évekbe helyezett második részben a dolgunk változatlan: gyilkosok után kell felsuvickolnunk a bűnügyi helyszíneket. A játékot idén viszontláttuk a tavaszi Future Games Show-n, a Guerrilla Collective adásában, tegnap pedig a GameSpot Play For Alljában vett részt a Draw Distance, hogy az ambícióiról meséljen.

A közel ötperces interjú alatt láthatunk jeleneteket a játékból is, de a kulisszák mögé is beleshetünk a fejlesztők kalauzolásával. Elmondják, hogy a Serial Cleaners nagyobbra tör az elődjénél, ezért ahhoz képest 3D-re váltanak, jobb grafikát és mesterséges intelligenciát, valamint különleges soundtracket ígérnek – a négy játszható karakter mindegyike saját zenéket kap.

A kiválasztható takarítók közül a visszatérő, kissé megöregedett Bob és a mozgékony Lati már bemutatkozott egy korábbi interjúban, most pedig megismerhettük Vip3rt, a fiatal hackert, valamint Psychót, aki mindig hord egy láncfűrészt a kabátja alatt, tehát képzelhetjük, miféle fazon lehet.

A Serial Cleaners a tervek szerint idén jelenik meg PC-re és konzolokra – korábban a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch volt belengetve célplatformként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...