World War Z - mivel több az Aftermath?

  • Írta: gorien
  • 2021. július 29.
  • Videó
Link másolása
A Saber Interactive a World War Z: Aftermathszel bővíti tovább a zombis játékát, és megannyi újdonságot ígér. De hogy pontosan mi is lesz új az Aftermathben? Azt egy előzetes foglalja most össze.

A Saber Interactive a World War Z-vel képviseltette magát a nyári IGN Expón, pontosabban a World War Z: Aftermathszel, amely a népszerű zombis játék bővített kiadása lesz. Ez az új tartalmakon túl next-gen frissítést is ígér, igaz, a PlayStation 5- és Xbox Series-változatra még 2022-ig várni kell, csak a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verziók jelennek meg idén ősszel.

Az Aftermathhoz kiadott új előzetes azt taglalja, pontosan milyen bővítést is tartalmaz majd ez a kiadás. Kapunk majd új pályákat (név szerint Rómát, Vatikánt és Kamcsatkát), ahol visszatérő és eddig nem látott karakterekkel vehetjük fel a harcot a zombik ellen – a küzdelmeket akár az új Horde XL módban is megvívhatjuk. Esélyeinket vadonatúj közelharci támadások javítják, illetve az Afterhmathben már belső nézetbe is válthatunk, ha úgy jobban élveznénk a zombiirtást.

5.
5.
JohnSpartan
#3: Igen, haverokkal sokkal nagyobb fun a game de, úgy is nagyon gyorsan rá lehet unni sajnos. Talán majd a Back 4 Blood, abban nagyobb a potenciál minden téren. Minden esetre jó hogy ránéznek a készítők és foglalkoznak vele. Csak arra leszek kíváncsi mennyit kell majd csengetni érte, mert ha valami 10K huf környéke akkor felejtős.
4.
4.
crytek
Gépi társakkal toltam végig. Fgynek bőven jó volt. Nagyon jól megoldották a sok zombit főleg amikor egymáson felmásznak
3.
3.
godach
Gamepass keretén belül próbáltam ki kétszer is, mindkétszer az első pálya vége előtt uninstall lett a vége. Részemről tiltólistára került a játék, mert annyira unalmas mint a dög. Lehet ha nem gépekkel kellene tolni, hanem haverokkal akkor fun lenne, de szerintem akkor sem. Én pedig tényleg minden zombis játékra rákattanok, ez is tetszik amíg megnézek két perc gameplayt belőle, de 5 percnél elkezdődik ismétlődni. Unalmas, nem változatos és szerintem nem is jó.
2.
2.
JohnSpartan
Igen csak jól jön neki egy kis frissítès. Nagyon nem volt benne tartalom. Vègig tólhattad az alap 4 pályát 5 nehèzsègi szinten + a dlc map ès a Horda mód, amit mèg csak hasonlítani sem lehetne a horda módok királyához (GOW). Az fps kifejezetten jó ötlet ha jól lesz meg csinálva.
1.
1.
Magicnightfall
Ez zsir lesz. Meggondolom a beszerzést újra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...