Utolsó kedvcsinálón az Eldest Souls

  • Írta: szlav
  • 2021. július 30.
  • Videó
Link másolása
Megjelent az Eldest Souls, a Fallen Flag Studio szemtelenül nehéz soulslike-játéka, amely felső kameranézetből állítja elénk az Ősi Isteneket, hogy aztán rendre elhulljunk a lábaik előtt. Ugye nem féltek a kihívástól?

Az Eldest Souls legutóbbi előzetese kissé rendhagyó volt, hiszen a rövidke videó rajzfilmszerű körítéssel hívta fel a figyelmünket arra, hogy ehhez a játékhoz bizony nem ártanak az acélidegek. A launch trailer ezzel szemben tradicionális módon, a játékmenetből kiollózott felvételekkel mutatja be, hogy mégis miféle kaland vár ránk: egy izometrikus kameranézetből figyelhető pixelkaland, melynek ősi királysága rengeteg félelmetes főellenfelet állít majd elénk.

Egyáltalán nem véletlen, hogy az előzetesben ilyen nagy hangsúlyt kapnak a főellenfelek. Habár kétségtelen, hogy a Fallen Flag Studio rengeteg inspirációt vett a FromSoftware alkotásaiból, az Eldest Souls szándékosan egy boss-rush élményként lett megtervezve.

Az Eldest Souls PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...