Ghost of Tsushima - képeken is gyönyörű Iki szigete

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 31.
  • Képek
Link másolása
Hamarosan újra magunkra ölthetjük a szamurájpáncélt a Ghost of Thushima: Director's Cutban, ahol ezúttal Tsushima mellett Iki szigetére is ellátogathatunk majd. Az utóbbiról érkezett most egy pár festői screenshot.

Augusztus 20-án fut be a Ghost of Tsushima Director’s Cut, ami nem csak a tavalyi cím újracsomagolása lesz, hanem rengeteg új tartalommal bővül majd a Sucker Punch legutóbbi játéka. Ezek közül a legjelentősebb újdonság, hogy Tsushima mellett Ikire is átutazhatunk majd, amiről múltkor már kaptunk egy hangulatos trailert, most pedig négy látványos kép is érkezett a szomszédos szigetről: 


A fotók alapján a változatosságra ezúttal sem lehet panaszunk, valamint a fejlesztők azt is megemlítették, hogy Iki szigete kifejezetten "újgenerációs élmény lesz". Habár nem részletezték tovább, hogy ez pontosan mit is jelent, a látvány és a hangzás mellett az új helyszín feltehetően bőven kamatoztatja majd a DualSense-ben rejlő lehetőségeket is.

Iki bejárható területe egyébként egyharmada lesz Tsushimáénak, ahol új ellenféltípusok is várnak majd ránk - ráadásul eddig sosem látott harci trükkökkel felvértezve. Emellett az is kiderült, hogy a történet egy bizonyos pontjától szabadon utazhatunk a két sziget között.

22.
22.
nemfontos
#1: Nekem nagyon tetszett a játék. Akkor hagytam abba amikor jött a hír a bővített kiadásáról. Ha megjelenik folytatom majd.. .
21.
21.
nemfontos
#16: Jó lesz az majd egy év múlva ujrakiadas után.
20.
20.
#18: Most visszaolvastam, tényleg volt ilyen. Az mondjuk nem én voltam és azt hittem azért sírnak, mert újra meg kell venni náluk a játékokat minden évben, erre az első komment amit elolvasok CP. Mondjuk ez is jellemző.
19.
19.
#17: Nem hosszú, de elég jó rész van közben, úgyhogy megérheti ránézni (már ha a Voodoo Boys-ra gondolsz).
18.
18.
delphijos
#16: Már ne is haragudj, de egy ilyen után “úgy látszik a ps parasztok képességét meghaladja egy google keresés” nem értem miért TE vagy meglepve.

A CP-t meg nem maga a játék miatt hoztam fel, hanem mert nekem a cyberpunk-ról tényleg ez a könyv az első ami beugrik, és szerintem érdemes elolvasni , arra akartam példát hogy ha “tanítani” akarod a népet, nem biztos hogy ez a stílus a legcélravezetőbb.
17.
17.
Ooorky
#16: Azt is be kéne már fejezni, de rohadtul nem akarok a fekáknak dolgozni.
16.
16.
#15: Megint a PS-esek és megint a CP. Zseniális... Minden esetre tegnap előtt mentem egy kicsit benne (mármint nem a PS-ben, hanem a CP-ben) és már nincs rosszabb állapotban, mint bármelyik nyugati játék.
15.
15.
delphijos
#12: Na jó, de ha így adod elő az nem biztos hogy azt a hatást éri el hogy majd mindenki rohan tájékozódni. ( Ja, és persze az is evidens ugye hogy mindenki képben van a történelemmel , a Japán - Orosz háborúval is, kivéve a PS-eseket, mert azok még EHHEZ IS hülyék ) A cyberpunk-ról nekem pl. a Neuromancer című könyv , meg az az alapján készült játék ( még C64-en játszottam vele, nem mai darab ) ugrik be elsőre, de ha a CP77-hez beírom hogy “inkább olvassátok el ezt minthogy ezzel a fos játékkal játszotok” nem hiszem hogy mindenki rohant volna a könyvesboltba…..
14.
14.
godach
#11: A Mad Max-ben és a Days Gone-ban nekem pl speciel nagyon tetszett a gyűjtögetés. Ubisoft játékokban már neki se állok, csak ha beletenyerelek de a gyűjtögetést is lehet minőségin csinálni. A fentebbi két játékban pl előszeretettel nézegettem a gyűjthető képeket és olvastam a megjegyzéseket a hátulján mindegyiknek.
13.
13.
godach
#12: Olyan dolgot illetsz nem jogosan lekezelő szavakkal, ami téged speciel nem érdekel de másnak akár a kedvence is lehet. Ez nem hiszti, hanem színtiszta bunkóság részedről.
12.
12.
Ooorky
#11: Provokációnak nem mondanám, inkább abban reménykedtem hátha páran tanulnak valamit rákeresve miről van szó, főleg, hogy Tsushimáról nekem tényleg a csata ugrik be, helyette jött a szokásos hiszti.

Btw. ha valakinek van rá ideje, egy qva jó összefoglaló arról amit az oroszok összebalfaxkodtak akkor:
https://www.youtube.com/watch?v=9Mdi_Fh9_Ag
https://www.youtube.com/watch?v=BXpj6nK5ylo
11.
11.
delphijos
Szerintem egy OW játéknál óhatatlanul előjönnek időhúzó / gyűjtögetős , unalmasabb , önismétlő részek. Nem mondom hogy másnál nem, de egy OW játéknál méginkább csak meg kell tölteni a térképet, és képtelenség hogy minden tennivaló szuper egyedi, és halálosan izgalmas legyen. Azért hogy ez a játék egy “gagyi AC klón” szerintem inkább provokáló megjegyzés volt mint hogy komolyan vehesse az ember. Persze nem egy “feledhetetlen mestermű” sem, de egy jó játék, A látványvilág meg ( művészeti szempontból ) nagyon rendben van.
7.
7.
Ooorky
#5: Ha nem lennél igénytelen nem lenne ps-ed.
Wait, nekem is van egy...
5.
5.
kryszisz
#4: Szerintem senkinek sem az asszociációval volt a probléma, hanem azzal, hogy legagyiztál egy játékot, amivel sanszosan soha nem játszottál. Én sem, épp ezért nem is mondok rá semmit, az AC párhuzam mondjuk számomra is egyértelmű, de mivel én azokkal is elvagyok, így ez nekem pont nem negatívum. Persze tudom, igénytelen vagyok.
4.
4.
Ooorky
Battle of Tsushima néven elhíresült történelmi csatára próbáltam utalni (ami a névről nekem beugrik), de úgy látszik a ps parasztok képességét meghaladja egy google keresés...
3.
3.
Nothing
#1: Édes, édes master race könnyek...
2.
2.
felegyi
#1: Érdekes, nekem az utóbbi AC - ék közül egyik sem kötött ennyire le. Sőt, még látványban sem lehet összehasonlítani vele. Tény hogy egy idő után vontatott lesz egy egy mellékszál, inne tanulhatnának a Witcher - től de attól még bőven szerethető lett végeredmény!
1.
1.
Ooorky
Meglátom, hogy Tsushima és egy fasza pre-dreadnought hajós játék ugrik be.
Aztán eszembe jut, hogy ez egy gagyi AC klón.
Szomorú.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...