Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut

  • Írta: szlav
  • 2021. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi szivárgások, rendezői változattal tér vissza a Ghost of Tsushima. A PS4-re és PS5-re is megjelenő kiadás egy jókora sztorikiegészítővel és számos újgenerációs funkcióval csábít.

Több helyen is lebukott már, így nem ért minket annyira nagy meglepetésként, hogy a Sucker Punch elkészíti a Ghost of Tsushima bővített változatát. A PS5-ön 70, PS4-en pedig 60 dollárt kóstáló Director's Cut augusztus 20-án érkezik, akik pedig korábban már megvásárolták a játékot, azok a konzoltól függően 30 (PS5), illetve 20 dollárért (PS4) frissíthetnek az újabb kiadásra. Na, de mit kapunk a pénzünkért?

Jin Sakai története egy jókora fejezettel bővül, a Director's Cut vásárlói ugyanis ellátogathatnak Iki szomszédos szigetére. Tsushimát ugyan magunk mögött hagyhatjuk, de a mongolok fenyegetését itt sem úszhatjuk meg, ahogy nem menekülhetünk el Jin múltjának sötétebb pillanatai elől sem. Az új helyszínen számos új kihívás vár majd ránk, beleértve az új ellenféltípusokat is, megtanulhatunk pár új harci technikát, részt vehetünk új minijátékokban, ráadásul pár egyedi páncélt is aggathatunk Jinre vagy a lovára. A játék többjátékos módja, a Ghost of Tsushima: Legends is kap néhány újdonságot, erről azonban csak a későbbiekben nyilatkozik a Sucker Punch csapata.

Az új kiadással a PlayStation 5-ös játékosok járnak majd a legjobban, a Director's Cut ugyanis számos újgenerációs funkciót hoz majd magával. A drasztikusan lerövidülő töltési idők mellett 4K felbontásban és 60 fps mellett élvezhetjük a szamurájkalandot, az igazán autentikus élményre vágyók pedig végre a japán szinkronhoz igazított szájanimációkkal követhetik a történetet. A játék természetesen támogatja majd a DualSense újdonságait is, vagyis nem marad el a haptikus visszajelzés, és az adaptív ravaszok is teszik majd a dolgukat.

2.
2.
hedzsooo
Na, akkor remelhetoleg mar a PC-s megjelenese sincsen messze de ha +1 evet kell meg ra varni persze, azt sem banom...:)
1.
1.
Lila_Csabi
"A drasztikusan lerövidülő töltési idők mellett"... :D Ja, annyit töltött PS4-en is... :D Még ezen is mesterségesen hosszabbították a töltési időt, hogy el lehessen olvasni a tippeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...