Jövőre csúszhat a Horizon: Forbidden West is?

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is úgy véli, hogy Aloy nyugati partra történő látogatására csak 2022-ben kerülhet sor, és mivel a PlayStation Studios fejese szintén utalt már erre korábban, így nem lennénk meglepődve, ha beigazolódna a pletyka.

A május végi State of Play-adásban egy elképesztően látványos gameplay-demón villantotta meg ismét magát a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt készülő Horizon: Forbidden West. Azután még június elején megtudtuk pár érdekességet a folytatásról, de az elmúlt hónapban síri csend honolt a Guerrilla Games háza táján.

Sajnos nemrég kiderült, hogy talán ez közel sem a véletlen műve, ugyanis az általában jól értesült Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója egy podcastben említette meg, hogy a Horizon: Zero Down folytatása is halasztás áldozata lehet. Nem sokkal utána Jason Schreier, a Bloomberg szerkesztője szintén arról posztolt, hogy az ő értesülései szerint is 2022 első negyedévére csúszik majd Aloy következő kalandja.

Ezek után egyáltalán nem lepődnénk meg, ha végül valóban igaznak bizonyulnának a pletykák, ráadásul az sem segít a bizakodásban, hogy Hermen Hulst, a PlayStation Studios feje is azt nyilatkozta nemrég, hogy nincs még kőbe vésve a játék 2021-es megjelenése.

4.
4.
Viktor_The_Best
Ez kinek volt meglepetes? Amikor egy szaros datumot se mutattak meg!
2.
2.
Mindig jobb egy játékot elkészíteni még a kiadása előtt. Lehet, hogy ez csúszik, de addig csak be lehet érni valahogy a már kiadott milliárd egy másik játékkal is.
1.
1.
Marcus88
Semmi meglepő tippre ez 2022 márc-április körül fog megjelenni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...