Még augusztusban bétázik a Riders Republic

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A Riders Republic számtalan extrém sport képviselteti majd magát, ezek egy részét pedig hamarosan kipróbálhatják azok, akik sikeresen bejutnak a hónap végén esedékes zárt bétába.

Ugyan végül a februári megjelenést váltó szeptemberi dátumot sem teljesíti a Riders Republic, de a Ubisoft tartja magát ahhoz, hogy egy zárt bétában engedi kipróbálni a tömeges extrém sportokat – ezt harangozza be az új előzetes. Augusztus 23-25. között nyílik lehetőségünk siklani, tekerni, száguldani és repülni, regisztrálni a Ubisoft oldalán tudunk rá.

A bétában három karriert (Bike Sports, Snow Trick, Air Sports) próbálhatunk ki, és többféle játékmódot is, köztük a 64 fős Mass Racest és a 6v6-os felállású Tricks Battle-t. A Versus Mode-ban pedig egy-egy haver karrierjébe csatlakozhatunk be, hogy versenytársként lépjünk fel velük szemben. A béta PC-n, PlayStationökön és Xboxokon is elérhető lesz.

A Riders Republic október 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Google Stadiára és Amazon Lunára is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...