Számos hibát kijavít a The Ascent új frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 9.
  • Letöltés
Link másolása
PC-n és konzolokon is jelentős frissítést kapott a The Ascent, amely többek között stabilabbá teszi a játékot, és több olyan bugot is kijavít, ami jellemzően a kooperatív módnál került elő.

Kifejezetten a PC-s játékosokat érinti, hogy a patch jóvoltából javul a teljesítmény DirectX 12 és ray tracing alatt, sőt a sugárkövetés immár a Windows Store-os verzióban is elérhetővé vált - ez fájó hiányossága volt a játéknak a megjelenés környékén. (A DLSS-t azóta már elérhetővé tették ebben a változatban is.) Ezenkívül gyorsabban töltenek be az NPC-k, és a gyengébb PC-k procijait is hatékonyabban aknázza ki a program.

Az összes játékost érinti, hogy a Neon Giant csapata rengeteg összeomlást okozó hibát kigyomlált a játékból, mind az egy-, mind a többjátékos módban, elismerte ugyanakkor, hogy maradt még néhány ilyen, amin gőzerővel dolgozik. Emellett a kooperatív módon is javítottak, itt tipikusan akkor vált problémássá a játék, ha valaki lecsatlakoztatott egy kontrollert, ha becsatlakozott egy harmadik játékos, vagy döcögni kezdett az internetkapcsolat. Fontos fejlesztés továbbá, hogy most már a játéknak van egy B-terve arra az esetre, ha a mentések fájljai tönkremennének.

A javítások teljes listáját itt éritek el. A The Ascent egyébként július végén jelent meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és a játékot kiadó Curve Digital szerint a Game Pass-támogatás ellenére is a legjobb nyitóhétvégéjüket produkálták, több mint ötmillió dollár bevételre tettek szert az első napokban.

2.
2.
Megyek a mellékküldetésben: menj be a hullaházba, nézz valamit. Megyek elsőre: 3 ott áll 3 tahó, azonnal tüzet nyitnak. Kár, hogy sokkal nagyobbak voltak nálam és széttéptek azonnal... Mondom hell no. Visszamegyek ugyan ezen a szinten és most lebontom őket... Senki az egész épületben.

Egy-két reszelést még biztos elbír, de amúgy jó játék. A játékmenet jól csiszolt, de a térkép szerintem kicsit kaotikus, kvázi lehet nézni, de tájékozódni nem nagyon. Meg a szori dolgok kicsit nagyon úgy vannak előadva, hogy álló képen van egy animált ember, de annyi, szóval sehogy sincsenek megoldva. Ettől függetlenül maga a játék része lövölde része nagyon jó. Még játszok majd vele.
1.
1.
marothyzolifahrenheit
Jó lenne ha meglátogatná a Sony konzolját is valamikor!
Első napos vétel lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...