GC 2021: Visszatér a Future Games Show is

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 10.
  • Rendezvény
Link másolása
A GamesRadar tavaly életre hívott műsora, a Future Games Show újrázik még egyet a nyáron, és az augusztus végén esedékes Gamescomra is készül több tucatnyi játékkal.

A GamesRadar tavaly az E3 pótlására hozta létre a független játékokat és nagyobb címeket egyaránt felölelő Future Games Show-t, azóta azonban visszatérő műsorrá vált: idén tavasszal és az E3-on is találkozhattunk vele. A Future Games Show ennyivel még nem vett búcsút a nyártól, hiszen sok más résztvevővel együtt a Gamescom alatt is jelentkezik majd.

Épp tegnap tudtuk meg, hogy az Xbox is saját műsort tart augusztus 24-én a Gamescom zászlaja alatt, a Future Games Show-ra pedig augusztus 26-án, 22 órától „ülhetünk be”. A szervezők negyvennél is több játékot ígérnek, exkluzív felvételeket és bejelentéseket, a partnereik között pedig megtaláljuk a Frontiert, a Team 17-et, a Koch Mediát és a Tripwire-t is. Az est házigazdái Maggie Robertson és Aaron LaPlante lesznek, akiket a Resident Evil: Village-ben hallhattunk Lady Dimitrescuként, illetve a Duke-ként.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...