Egy hétig ingyenes a PUBG: Battlegrounds

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 10.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig még nem volt rá alkalmatok, hogy kipróbáljátok a battle royale műfaj egyik öregapját, a PUBG-t, akkor most van egy jó hírünk. Egy hétig teljesen ingyenesen nyúzhatjuk a játék PC-s változatát.

Érdekes átalakuláson megy keresztül mostanában a PUBG-franchise - igen, egy komplett franchise-ként hivatkozunk rá, hiszen a battle royale-játék névváltását követően a PUBG egy valóságos ernyőmárka lett. Ez alá sorolható majd be a mobilokra érkező New State, a valószínűleg a western témájú mellékág, és könnyen meglehet, hogy később a The Callisto Protocol is.

De ne kalandozzunk el nagyon, a mai hírünk ugyanis az eredeti PUBG-ről szól, amely jókora akcióval várja az érdeklődőket! Mától egészen augusztus 16-ig bárki ingyenesen letöltheti, és nyúzhatja a játék steames változatát, így ha valaki barlangban élt az elmúlt öt évben, az végre megtapasztalhatja, hogy mi váltotta ki ezt a hatalmas battle royale-őrületet.

Az időzítés egyébként nem is rossz, hiszen nem is olyan régen érkezett meg a játék legújabb térképe, a 8 négyzetkilométert felölelő Taego. Az sem baj, ha magányos farkasként vetitek magatokat a csatába, hiszen a szintén új self-revive mechanikával egy rossz lépés nem feltétlenül jelenti a játék végét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...