Újabb kiegészítővel bővült az Age of Empires II

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 11.
  • Letöltés
Link másolása
Miközben már csak pár hónapra vagyunk az Age of Empires IV megjelenésétől, a második rész rajongóiról sem feledkeznek meg a készítők. Ismét egy nagyobb DLC-vel bővült az Age of Empires II: Definitive Edition.

Az év elején is csak pislogtunk, amikor egy tartalmas kiegészítőcsomagot kapott az Age of Empires II: Definitive Edition, hiszen nem lehet mindennapos eseménynek hívni azt, amikor egy játék újrakevert verziója kap egy vadonatúj expanziót. Most viszont folytatódik ez a kellemes tendencia, ugyanis befutott az RTS-hez a második nagyobb DLC is, a The Dawn of the Dukes:

A kiegészítő két új civilizációval (Bohemians, Poles), különleges egységekkel és technológiákkal, valamint három új kampánnyal bővíti az alapjátékot. A saját sztoriküldetéseik mellett a lengyelek és a csehek felbukkannak a már meglévő Barbarossa, Genghis Khan, illetve Ivaylo hadjáratokban is.

Az extra tartalmak mellett pedig befutott egy friss javítás is az Age of Empires II: Definitive Editionhöz, ami rengeteg bugot kigyomlál, és számos balanszot érintő korrigálást is eszközöl a játékon. Az update részletes leírását erre találjátok.

5.
5.
Ooorky
#4: Igazából ugyanúgy hőbörögnek mindenhol az ilyen huzásokért, hiába keres nyugaton többet ha a megélhetés elviszi ugyanúgy a nagy részét.
Nem véletlenül olyan népszerű a gamepass ;-)
2.
2.
Ooorky
#1: Igazából Age Of Empires 2 mindig is volt.

Ez a verzió egy mod-ból nőtte ki magát ~10 év alatt.
De ezek az új dlc-k eléggé pofátlanok, 10€ 2 népért eléggé lehúzás, pláne mivel az előzőnél is eljátszották, hogy mocsok tápok voltak az első hónapban aztán mikor legtöbben megvették lenerfelték a béka segge alá őket.
1.
1.
bitbandita
Esküszöm úgy érzem magam, mintha visszamentem volna az időben. Följövök az oldalra: újabb kiegészítő az AOE-hez, Diablo II. Res. bétateszt.... a tévében meg pont a Végső Visszaszámlálás megy. Elég fura érzés volt egy pillanatra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...