Szivárognak az infók a Call of Duty: Vanguardról

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Lelkes adatbányászoknak hála kiszivárogtak az első (nem túl jó minőségű) képek a legújabb Call of Dutyról, és amellett, hogy megerősítést nyert az aktuális epizód címe, arról is érkezett pletyka, hogy mikor láthatjuk majd mozgás közben az új részt.

Call of Duty: Black Ops - Cold War fájljai között turkáló szemfüles adatbányászok bukkantak rá a sorozat következő részének az első hivatalos promóciós képeire, amiken a játék Standard Edition, Cross-Gen Bundle és Ultimate Edition kiadásait vehetjük szemügyre. Sajnos a minőségük nem a legkiválóbb, de így is elég beszédes a négy kép: 


A szivárogtató szerint ismét megjárjuk majd a második világháború csendes-óceáni frontjait, valamint a Call of Duty: World at War pár felújított pályája is helyet kap a Vanguardban. Állítólag a Treyarch is besegít az új epizód fejlesztésébe.

Emellett pedig több forrás is arról számolt be, hogy a Call of Duty: Vanguard napokon belül - egész pontosan augusztus 19-én - hivatalosan is bemutatkozhat a nagyérdeműnek, illetve hallani olyan pletykákat, miszerint a játék november 5-én kerülhet boltokba.

9.
9.
Neo1989
#7: Nem akarok személyeskedni, de az hogy kinek mi tetszik, az teljesen szubjektív.
8.
8.
Lorthirash
#7: Ezt a játékot ki se fogom próbálni bf mellett ez nem fog labdába rúgni, főleg úgy hogy buli van most activision blizzardnál, a legutóbbi MW multija még egész jó volt majd jött a black ops és elcseszték a warzone-t úgy ahogy volt.
6.
6.
Viktor_The_Best
Ez ugy nez ki mintha Battlefield lenne XD
5.
5.
r3dman
Mikor már a paraszt nem tud mibe belekötni jön az,hogy feka a karakter.
3.
3.
Ooorky
#2: Az amerikai haderő ~10%-át feketék alkották a 2. világháborúban.
Csak akkoriban még külön alakulatokban szolgáltak, általában háttérfeladatot ellátva (őrködés, front mögötti járőrözés, szállítás stb.).
Pont a játék témájául szolgáló csendes óceáni fronton volt elég kevés belőlük, mivel a tengerészgyalogsághoz nem sokuk jutott be, az is matrózként meg szakácsként.
2.
2.
Neo1989
Remélem a játék minősége nem annyiból fog állni, hogy van benne néger karakter.
Am nekem úgy rémlik hogy ők inkább az úgynevezett vörös farkú repcsik pilótái voltak. De mind 1.
1.
1.
Ooorky
Csak kíváncsi voltam, de a legelső kép elég volt belőle :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...