Launch trailer a Ghost of Tsushima új kiadásához

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül boltokba kerül a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, ennek apropóján pedig befutott az új kiadás launch trailere. Sok újdonságot persze nem tartogat, de kedvcsinálónak egyáltalán nem utolsó!

Augusztus 20-án jelenik meg a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, a tavaly debütált PlayStation-exkluzív bővített változata. Az új kiadás már PS4-re és PS5-re is kapható lesz, az előbbin 70, az utóbbin 80 eurót kell leszurkolnunk érte - a PS4-tulajok 20 euróért frissíthetnek majd rá.

Ez a csomag már alapértelmezetten is magába foglalja a játék multiplayer részét, és amellett, hogy a next-gen konzolon dinamikus 4K felbontást ígér 60 fps-sel, valamint kihasználja a DualSense képességeit, egy új szigetre is ellátogathatunk benne, így azoknak is érdemes lehet benevezni rá, akik már kipörgették az alapjátékot.

Most pedig jöjjön a jól megérdemelt launch trailer:

30.
30.
istipisti55
#11: Szia, Nem kell újrajátszani az egészet. A legutóbbi mentésedet töltöd be, ahol anno befejezted, tehát amikor végig játszottad a játékot. A középső szigetrészen lesz a DLC kezdő misszió, csak simán odabattyogsz és megy. Én csak opcionálisan ajánlom az 'új játék+' -al, mert menet közben kaphatsz új féle ruha színeket, de ez nem feltétel a DLC storyhoz.

A DLC és az új genesítés egyben van kvázi. Ha múlt évben meg lett véve az alapjáték, akkor most 7000 Ft-ért (aszem ennyi volt) lehetett venni az 'upgrade'-et hozzá, nem kell megvenni újra az egész játékot, viszont úgy tudom, hogy ha valakinek nincs meg abszolút a játék, akkor már ezt kell megvennie, de ennek nem néztem utána most, hogy milyen játék változatok vannak.

Szerintem totál változatos a játék és egyedi tud lenni (nincs iránytű és teleszemetelve a HUD..), csak ajánlani tudom.
28.
28.
kryszisz
#27: Nekem aztán nem, de nemrég volt egy Special edition. Akkor kérdem én, mégis mi értelme ennek a kiadásnak? Azt a kb. 5 embert aki ezen dolgozott akár a 6. részre is ráállíthatták volna, lehet 2 hónappal előbb jelenik meg...
27.
27.
delphijos
#26: Mondjuk ezt nem értem. Kiadják, akinek megvan és érdekli leszedheti. Nem értem ez miért fáj. Ettől neked rosszabb lesz ?
26.
26.
kryszisz
#24: Közben kiderült, hogy mégis ingyé' lesz, my bad. Ettől függetlenül szerintem már az is szánalmas, hogy lesz egy ilyen kiadás... lehet benne horgászni? Hát...éljen?
17.
17.
RootKiskacsa
#10: Az egyik burgonya, a másik krumpli.. Mintha nem ugyanaz lenne mindkettő. Teljesen mindegy, hogy külön lemezes, vagy sem. A single player tartalom lesz benne körülbelül annyi, mint a lost legacy-ban volt. Legalábbis ezt rebesgetik.
11.
11.
georgie.70
1 kérdés... Még tavaly kiplatináztam a gamet,most ha megveszem ezt a verziót akkor automatikusan tudom folytatni a játékot az új szigettel tehát a dlc-vel vagy végig kell újra vinnem az egészet?
10.
10.
#7: A Lost Legacy egy standalone, ez pedig csak egy rendes DLC. Nem kell semmit bemesélni mögé. A szoninál *bizonyára szerfelett* igényelt ingyenes "hat héten át frissülő" multiplayer van benne meg az új sziget DLC.

Bár két dologban azért igazat adok a szoninak ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a vásárlóik legnagyobb része nem veszi meg a játékokat (a használt kereskedelem pedig nem számít vásárlásnak) és nyilván azért adják ki így, hogy mégis ne csak egymásnak, hanem a kiadónak is fizessenek valamit a PS-esek (többsége).
A csomag nagy része ingyenes tartalom a DLC pedig nem a rajongóik kedvéért készült (mert akkor már hónapok óta kint lenne), hanem csak egy ürügy arra, hogy újra eladhassák ugyan azt PS5-re, mert PC-n és micrón ingyen vannak a next gen patch-ek.

A másik, hogy ez a kiadás fogja elérni azt a szintet, ami már PC-n is eladható és vélhetően 50€-ba fog kerülni, mert régi, PC-n használtan nem adható és vehető semmi, illetve kizárt, hogy támogasson bármilyen ray tracing-et.
8.
8.
DragonBleacPiece
https://www.google.com/maps/place/Iki+Island/@33.7837405,129.6509604,12z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x356a146cfbc0956f:0x225f69bf78cec8b1!8m2!3d33.788435!4d129.7137181
5.
5.
csoki0619
60 dolcsi kint az nálunk 70euro? Az fasza. Ráadásul egyéves játékért.
3.
3.
Yami
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...