Tizedik évfordulós kiadásban is megjelenik a Skyrim

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Elder Scrolls V: Skyrim 2011 óta része a köztudatnak, és visszatérő vicc lett, hogy hányféle kiadásban megjelent már. Legalább egy változat, úgy látszik, még maradt benne, mert a tizedik évfordulót is egy új csomag ünnepli majd.

A most futó QuakeConon a Bethesda Game Studios is jelen volt, és értelemszerűen szóba került az idén novemberben tízévessé váló The Elder Scrolls V: Skyrim is. A stúdió több irányból közelíti meg a november 11-i ünneplést: felkérte a rajongókat a kedvenc emlékeik felidézésére, készül egy élő koncerttel, néhány ingyenes Creation Club-tartalmat is tartogat, mindennek a tetejébe pedig egy új kiadást is kap a játék.

A Skyrim: Anniversary Edition minden korábbi kiegészítést tartalmazni fog (a Dawnguard, a Hearthfire, a Dragonborn DLC-ket és a Special Edition újdonságait), emellett pedig ötszáznál is több Creation Club-bővítményt pakolnak bele. Azok, akik már rendelkeznek a Special Editionnel, egy még meg nem határozott pluszösszegért „frissíthetnek” az évfordulós kiadásra az extra tartalmakért.

Ezzel egy időben a Special Edition next-gen konzolos tulajdonosai megkapják az újgenerációs update-et, amit ingyenesen is beszerezhetnek, illetve minden platform játékosai hozzáférést kapnak három Creation Club-tartalomhoz: a Saints and Seducers küldetésekhez, a túlélőmódhoz és új minijátékként a horgászathoz.

10.
10.
Heldengeist
#3: De amúgy van értelme? Változtattak ezen bármit azon kvül, hogy mellé csomagolnak 500 fizetős modot, amit Nexusról amúgy megkapsz ingyen?
9.
9.
Hab
#7: SE 64 bites kliensnek köszönhetően sokkal stabilabb modokkal.
8.
8.
PiszkosFred
#5: Öt éven belül nem lesz TES VI., a mostani lista meg 9 elemnél jár. Na most, ebben a szituációban ha egy listával (megjelenések és újrakiadások) elértél már 9-ig, akkor annyi "ocd" van minden fejlesztőben, hogy talál a következő pár évben egy tizediket is :)

The Elder Scrolls V: Skyrim (11/11/11)
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (04/06/13)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (28/10/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Pinball (06/12/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Switch Release (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PlayStation VR (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PC VR (03/04/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Very Special Edition (11/06/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition (11/11/21)
7.
7.
#6: Végső soron az egyetlen játék a CP2077, aminél baj, ha vannak benne bugok, míg egy beth játék esetén szinte elképzelhetetlen az élmény bugok nélkül. Mondjuk tőlem akár 1100-szor is kiadhatják, mert a sima verzió is nagyon jó modokkal, az újak meg biztos röppennek GP-ba, tehát ott lesz a tuningabb verzió boxra is. Innentől kezdve az és annyiszor veszi meg, ahányszor csak szeretné.
6.
6.
AbsurdShark
Gondolom az "ötszáznál is több Creation Club-bővítmény" mellett tartalmazza majd az összes bugot is, amit eddig nem javítottak az előző kiadások megjelenésekor sem.
5.
5.
Neo1989
Vajon hány bőrt fognak még erről lenyuzni ?
3.
3.
markoci555
Ah shit, here we go again

se-t ingyen dobták, újra is vittem, de nem fogok "meg nem határozott" plusz összeget fizetni, max akkor ha igazságosan elosztva menne a készítőknek, az meg nem igazán belátható 500+ cuccnál, mikor valaki lehet cak beledobott 1 varázslós botot, a másik meg csinált egy kis sztorit
1.
1.
hedzsooo
Atom jó a SE is, abba is beletettem nemrég vagy 150 órát kapásból! :D

...Meg persze dobtam rá a kezdéskor durván 250 modot. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...