A hétvégén indul az új Call of Duty alfatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy a PlayStation-tulajoknak nem kell megvárniuk a bétatesztet, és már a hétvégén mehetnek egy kört a Call of Duty: Vanguard alfaváltozatával.

Megerősítést nyertek a korábbi szivárgások, az Activision ugyanis bejelentette, hogy augusztus 27-29. között rendezik meg a Call of Duty: Vanguard alfatesztjét, amelyen kizárólag a PlayStation-tulajok vehetnek majd részt függetlenül attól, hogy van-e PlayStation Plus-előfizetésük vagy előrendelésük. A próbakör magyar idő szerint este 7 órakor indul, és két nappal később pontosan 7 órakor ér véget - az előtöltés ma déltől érhető el.

Az alfateszt tárgya a vadonatúj Champion Hill mód lesz, amely tulajdonképpen a battle royale és a Gunfight szerelemgyereke. Nyolc (jelen esetben kettő- vagy háromfős) csapat eshet majd egymásnak egy négy pályából felépülő térképen: mindenki meghatározott számú élettel kezd, a feladatunk pedig az, hogy a körök során lenullázzuk a többieket, és mi maradjunk utolsóként talpon. A csavar az lesz a dologban, hogy mindenki azonos felszereléssel indul, és pénzt kell gyűjtenünk, hogy új fegyvereket vehessünk magunknak.

A Call of Duty: Vanguard egyébként november 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - itt foglaltuk össze a játékról az eddig ismert infókat.

3.
3.
r3dman
#1: Nem a konzolosokkal kivételeznek hanem a ps-tulajoknak kedveznek.Hétvégémet rászánom. :)
2.
2.
momant
1.
1.
Zuluvadasz92
Gusztustalan ez a kivetelezes a konzolosok javara, nem eleg nekik a beepitett aim amivel agyverzest okoznak, de ok tolhatjak nem csak elobb, de tobbet is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...