Steamre tart a Minecraft Dungeons

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Minecraft ARPG-s spin-offját eddig csupán a Microsoft Store-ból vásárolhatták meg a PC-s játékosok, ez azonban hamarosan megváltozik. Szeptembertől Steamen is elérhetővé válik a Minecraft Dungeons.

Kevés olyan játékost ismerünk, akik legszívesebben a Microsoft Store-ból válogatná a PC-s játékgyűjteményét, a Minecraft Dungeons esetében azonban eddig nem sok választásunk akadt. A konzolos változatokat leszámítva a Microsoft csakis a saját piacterén árulta a dungeon crawlert, a jövő hónapban viszont ez megváltozik.

A Diablo-szerű kaland szeptember 22-én érkezik Steamre, mégpedig kétféle kiadásban. Az alapverziót 20 dollárt leszurkolva tölthetjük majd le, emellett azonban elérhető lesz az Ultimate Edition is, amely 40 dollárért cserébe tartalmazza a játék DLC-csomagjait is - összesen hat extra fejezetről van szó.

Ezzel együtt egyébként a Mojang és az Xbox Game Studios augusztus 31-én nyugdíjba vonultatja a játék szezonbérleteit. Korábban a Hero Edition, a Hero Pass és a Season Pass megvásárlásával juthattunk hozzá a Minecraft Dungeons DLC-tartalmaihoz, ezek azonban az egyszerűség kedvéért konszolidálva lesznek az Ultimate Editionben.

2.
2.
Unknown
#1: Elején nagyon fapados volt, utánna patchekkel került bele tartalom, viszont nem egy Diablo.
1.
1.
Amikor megjelent kipróbáltam, de kb fél óra alatt unalmassá vált számomra. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, de biztos, hogy nem nekem való egy ilyen egygombos valami. Mondjuk az is biztosnak tűnik, hogy nem is a magamfajtának készítették, hanem talán gyerekeknek. Minden esetre Steam-en biztos jól fog menni az eladás, legalábbis a kezdetekben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...