Konzolokra tarthat a Crusader Kings III

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan már egy éve, hogy a Paradox piacra dobta a Crusader Kings III-at, s könnyen meglehet, hogy a stúdió egy igazi különlegességgel készül az évfordulóra. Az előjelek szerint konzolos átiratot kaphat a stratégiai játék.

Az elmúlt években a Paradox Interactive számos stratégiai játéka talált otthonra konzolokon is, és könnyen elképzelhető, hogy a Crusader Kings III is megkapja a kontrollerre szabott átiratát. A portot Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó szerve (via Gematsu) buktatta le, ahol is besorolásra került a játék Xbox One-ra, Xbox Series-konzolokra és PlayStation 5-re szabott változata - különös módon a PS4-es verzióról nem esett szó.

Az első születésnapjához közeledő stratégiai játék körül egyébként is észlelhető volt a mozgolódás, hiszen a fejlesztők még májusban bejelentették az első nagy kiegészítőjét, a Royal Courtot. A királyi udvart kibővítő expanzió máig nem kapott fix premierdátumot, így nem bánnánk akár azt sem, ha a fent emlegetett konzolos verzió már az extra tartalmakkal együtt kerülne a boltok polcaira.

1.
1.
Ghabor76
Nagyon helyes! Szorítok neki nagyon, hogy kiadják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...