GC 2021: Ray tracinggel erősít a Dying Light 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan újra belenézhetünk a Dying Light 2: Stay Human játékmenetébe, viszont azelőtt még egy újabb videóval kedveskedett a Techland, amiben megmutatják, hogy hogyan kamatoztatja majd a játék a ray tracing technológiát.

Múlt héten már előre beharangozta a Techland, hogy csütörtökön vetítik le a Dying Light 2-t bemutató Dying 2 Know-sorozat harmadik felvonását, és azóta kiderült, hogy a mai Xbox-streamben is felbukkan a játék - viszont mielőtt ez megtörténne, a csapat egy újabb előzetest villantott a várva-várt zombis címről:

A friss videóban a ray tracing által nyújtott grafikai előnyöket prezentálják a készítők, aminek hála minden eddiginél élethűbbek lesznek a Dying Light 2: Stay Humanben a tükröződések, a bevilágítás és az árnyékok. A fícsör az NVIDIA DLSS-technológiájával együtt érkezik, így remélhetőleg a teljesítménnyel sem lesz probléma, amikor bekapcsoljuk majd.

Megfelelő hardver mellett tehát a játék PC-s verziójában már biztos, hogy elérhető lesz a valós idejű sugárkövetés, de korábban szóltak arról is pletykák, hogy némi kompromisszum mellett ugyan, de a PS5- és Xbox Series X-tulajoknak sem kell lemondaniuk a szebb fényekről.

A Dying Light 2: Stay Human december 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...