GC 2021: Mire készül a Microsoft Flight Simulator?

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
Az idei konzolos premier csak a kezdet volt, számos újdonság készül még a Microsoft Flight Simulator hangárjaiban. Érkezik az új World Update, sok érdekes repülő, illetve egy versenymód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a barátainkkal.

A Microsoft Flight Simulator konzolos fellépése óriási sikert aratott, még soha nem hódították meg annyian a virtuális eget, mint az elmúlt hónapban. Az Asobo Studio azonban nem henyél, hiszen szeptember 7-én máris élesítik a hatodik World Update-et, amely ezúttal Németországot, Ausztriát és Svájcot veszi kezelésbe.

A csapat nem feledkezett meg Top Gun: Maverick crossoveréről sem, de a film megjelenése előtt nem bocsátkozhatnak komolyabb részletekbe ezzel kapcsolatban. Amiről azonban már most szót ejthettek, az az úgynevezett Local Legends. A szimulátor fejlesztői ezzel a DLC-sorozattal tisztelegnek a különböző régiók legendás repülői előtt. A kezdeményezést a német gyártású Junkers JU-52 vezeti fel, később azonban a jövőbe tekintve megreptethetjük a VoloCity elektromos légitaxiját is.

Végül, de nem utolsósorban, a fejlesztők bejelentették, hogy a Reno Air Racing Association markába csapva a Microsoft Flight Simulatorba is elhozzák a kompetitív versenyrepülést. Az idén ősszel érkező frissítés egy valós idejű online játékmóddal bővíti majd a szimulátort, melynek köszönhetően megmérkőzhetünk a barátainkkal vagy az internetes vetélytársainkkal.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...