Szeptemberben jön a remasterelt Final Fantasy IV

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Július végén a beígért hat epizód közül csak az első három Final Fantasy remasterelt kiadása látott napvilágot, a minap azonban bejelentette a Square Enix, hogy már nem kell sokat várnunk a negyedik részre sem.

Hamarosan folytatódik a Final Fantasy: Pixel Remaster-sorozat, amely még július végén rajtolt el az első három epizód újrázásával. A Final Fantasy IV remasterelt kiadása szeptember 8-án landol PC-n és mobilokon, a 18 eurós vételárból pedig lefaraghatunk valamennyit, ha előrendeljük a játékot, így ugyanis 20 százalék kedvezményt kapunk a különféle ajándékok mellett.

A Final Fantasy IV eredetileg 1991-ben jelent meg SNES-re, a főszereplője pedig egy Cecil nevű lovag, aki úgy dönt, hogy szembeszáll a zsarnoki uralkodóval. A játék legnagyobb gurítása a későbbi JRPG-ket jelentősen meghatározó Active Time Battle (ATB) harcrendszer bevezetése volt, amelyben időre kellett parancsokat osztogatnunk a körökre osztott harcok során. A remaster újrakevert hangzással és feljavított (de továbbra is pixeles) grafikával várja a játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...