GC 2021: Rövid ízelítő az Age of Empires IV-hez

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi történelmi különkiadás után egy klasszikus értelemben vett kedvcsinálót is kapott az Age of Empires IV a Gamescom apropóján. Ez a ruszok népére és a Német-római Birodalomra fókuszál.

A Microsoft még júniusban jelentette be, hogy a ruszok népe és a Német-római Birodalom is csatlakozik az Age of Empires IV választható frakcióihoz, így összesen nyolc civilizációval lendülhetünk majd harcba kezdetben. A játék Gamescomra szánt gameplay előzetese rájuk fókuszál, igaz, nem lett túlzottan hosszú a kedvcsináló:

Az Age of Empires IV október 28-án érkezik PC-re, és természetesen Xbox Game Pass-előfizetéssel is hozzáférünk majd.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
DragonBleacPiece
#3: Igen, ezt én sem értem, azthiszem a battle for middle-earthben is már meg tudták ezt oldani. Én is nyomom az age of 2-t mai napig, gép újratelepítéskor mindig elsők között van hogy telepítsem.
4.
4.
Ooorky
#2: Azért Age of Empires 2-t jópáran tolják ma is, elég megnézni a Steamchart-ot (amiben nincsenek benne a GP huszárok).

https://steamcharts.com/app/813780
3.
3.
Lorthirash
Alapvetően jó játék, biztos játszani fogom, de nem értem a lovasság miért nem tudja letarolni a gyalogot , legalább az elejét, ehelyett megáll a gyalogság előtt a lovas, ezt már 2021-ben azért meglehetne valósítani.
2.
2.
#1: Fel fog érni az elődjéhez, de már nem nekünk készül. Ami nekünk készült, az akkor volt. Most ezzel nekünk csak nosztalgiázni valónk van, míg vélhetőleg egy új, a korabeli dolgok után érdeklődő generációt akar megszólítani az új rész. Semmilyen játékkal nem tudod újra megélni a gyerekkorodat, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az új rész szar lesz.

Ha próbáltál már egy igazán régi kedvenccel újra játszani, akkor te is tudod, hogy néha már nem megy, mert mi is elpuhultunk. Nem fogja semmi visszahozni azt, ami akkor volt, amikor full nehéz volt egy játék, nem volt checkpoint, nem lehetett menteni és nem kaptál semmilyen ritka achievementet, de volt az az érzés, amikor megcsináltad. De ezt a dolgot ma már nem lehet elvárni az új játékosoktól, ahogy azt sem tőlünk, hogy most tegyük le a hajunkat egy 24 éves sorozattól úgy, mint ha sosem láttunk volna még ilyet. Ma már az is csoda, ha egy fiatalt úgy leköt valami, hogy tényleg játszik vele, anélkül, hogy elmenne és telesírná az egész internetet a kibaszott hülyeségeivel. ... Well, ez túl romantikus lett talán.
1.
1.
Ghabor76
Nagyon szurkolok neki, hogy felérjen az elődjéhez, de egyszerűen nem látom benne azt az élményt amivel képes lenne elvarázsolni az embereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...